Sonuçlara göre Kadir Aydın çekildi ise aslan91 onlarda çekildi ise EYMENBSM ve EMİRHAN arasında yazı tura atılmalıydı.
Kadir Aydın çekilmediSonuçlara göre Kadir Aydın çekildi ise aslan91 onlarda çekildi ise EYMENBSM ve EMİRHAN arasında yazı tura atılmalıydı.
Ya dik gelirse?Sonuçlara göre Kadir Aydın çekildi ise aslan91 onlarda çekildi ise EYMENBSM ve EMİRHAN arasında yazı tura atılmalıydı.
Kadir Aydın çekilmedi yöneticim seçimde şike varSonuçlara göre Kadir Aydın çekildi ise aslan91 onlarda çekildi ise EYMENBSM ve EMİRHAN arasında yazı tura atılmalıydı.
Ben cekılmedım kiSonuçlara göre Kadir Aydın çekildi ise aslan91 onlarda çekildi ise EYMENBSM ve EMİRHAN arasında yazı tura atılmalıydı.
Kadir Aydın çekilmedi ama beni adaylıktan aldıSonuçlara göre Kadir Aydın çekildi ise aslan91 onlarda çekildi ise EYMENBSM ve EMİRHAN arasında yazı tura atılmalıydı.
B A Y Z ye rüsvet teklif edildi malesef.Emirhan başkana hayırlı olsun, ama seçimde Kadir başkanımız öndeydi. Nasıl oldu anlamadım?
Senı adaylıga isteyen benım neden alayım kiKadir Aydın çekilmedi ama beni adaylıktan aldı
NjsjjsjsjsYa dik gelirse?
Gel hadi seni bekliyorumNjsjjsjsjs
beğeni atsana karşm hadiNjsjjsjsjs
YOKbeğeni atsana karşm hadi
Bekle geldimGel hadi seni bekliyorum
Bayz aldı sen degilSenı adaylıga isteyen benım neden alayım ki
nasıyok
Özür kabul etmemDüzgün konuş be ? Geçerli sebebin yok iştee
Geç kaldın agite atayım bi 3 tane (6 tane yicem) sonra yazarımBekle geldim