Seçim Oy Takip Çizelgesi (2 Kişi İçeride)

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş

Merhaba başkan online ailesi. Seçim oy takip sayfasındaki verileri işleyerek oluşturduğum seçim oy takip çizelgesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. :love:🤩

UYARI: Sayfadaki sonuçlar parti bazlı esas alındığından dolayı başkan kendi partisi dışında partiye oy kullanabileceği için bu sonuçlar tahminidir.

@BaşkanOnline yönetim ekibinin izli olup içeriğin kaynağına
https://panel.baskanonline.com/secim-oy-takip.html
Adresinden ulaşabilirsiniz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Neden mi böyle bir şey biz yayınlamıyoruz?
ALTIN OK İttifakı adına 58 oy kullanıldı. (ASİL TÜRK, ALTIN OK, ÖZGÜRLÜK VE İRADE, YÜKSELEN GENÇLİK)
GÖKBUDUN İttifakı adına 35 oy kullanıldı. (GÖKBUDUN, YENİLİKÇİ DEMOKRASİ, MİRKUT, KIZILELMA, BÜRKÜT)

Sonuçlar nasıl?

47. DÖNEM MECLİS BİLEŞENLERİ SEÇİMİ​

Kullanıcı AdıAldığı Oy
ALTIN OK74
GÖKBUDUN19

Biz bunu her seçim resmi olarak yayınlasak, neden böyle oldu? neden böyle? gibi sorunlar yaşayacağız. :)

A

A K G

Ziyaretçi
@Samet Topaloglu bence analizi biraz azalt 😂
ALTIN OK İttifakı adına 58 oy kullanıldı. (ASİL TÜRK, ALTIN OK, ÖZGÜRLÜK VE İRADE, YÜKSELEN GENÇLİK)
GÖKBUDUN İttifakı adına 35 oy kullanıldı. (GÖKBUDUN, YENİLİKÇİ DEMOKRASİ, MİRKUT, KIZILELMA, BÜRKÜT)

Sonuçlar nasıl?

Kullanıcı AdıAldığı Oy
ALTIN OK74
GÖKBUDUN19

Biz bunu her seçim resmi olarak yayınlasak, neden böyle oldu? neden böyle? gibi sorunlar yaşayacağız. :)

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş

Sonuçlar nasıl?

Kullanıcı AdıAldığı Oy
ALTIN OK74
GÖKBUDUN19

Veriler şaşmaz fakat insan oğlu her zaman birbirini sırtından vurabilir.🙄 İttifaklar adına ve partiler adına kullanılan oylar belli fakat sıkıntı olan şu ki; ittifakın üyesi kendi partisine oy atmaması. Buna yapılabilecek birşey yok.😧

Bu durumda açık ara kaybedilen ittifaktaki köstebekler bir an önce ittifak yönetimi tarafından tespit edilmeli ve uzaklaştırılmalı:sneaky:🤨

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Veriler şaşmaz fakat insan oğlu her zaman birbirini sırtından vurabilir.🙄 İttifaklar adına ve partiler adına kullanılan oylar belli fakat sıkıntı olan şu ki; ittifakın üyesi kendi partisine oy atmaması. Buna yapılabilecek birşey yok.😧

Bu durumda açık ara kaybedilen ittifaktaki köstebekler bir an önce ittifak yönetimi tarafından tespit edilmeli ve uzaklaştırılmalı:sneaky:🤨
Oyunda İttifak"lar" yok bir tane ittifak var o da Diriliş İttifakı

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
1724252183095.png
GÖKBUDUN VS DİRİLİŞ İTTİFAKI

GÖKBUDUN Tüm oyuna karşı yalnız kurt🥲
Taşlar yerine oturuyor gibi
Durum çok ciddi ve rekabet ortamı ezici bir üstünlük sağlamış durumda 🧐

B

busr

Ziyaretçi

Merhaba başkan online ailesi. Seçim oy takip sayfasındaki verileri işleyerek oluşturduğum seçim oy takip çizelgesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. :love:🤩

UYARI: Sayfadaki sonuçlar parti bazlı esas alındığından dolayı başkan kendi partisi dışında partiye oy kullanabileceği için bu sonuçlar tahminidir.

Gökbudun ittifakına oy kullandığımızı parti olarak sizden öğrendik, veriler için teşekkür ederiz samet bey.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Yönetim olarak bu tartışmaların içerisinde yer almak istemiyoruz, bu yüzden böyle bir veriyi açıklamıyoruz.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş

kral sorsan kızılelmayı dirilişe aktarmanı gerektiğini söylerdik coşkun abi bilmiyor muhtemelen alksdaskldkjlasdjklas

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
kral sorsan kızılelmayı dirilişe aktarmanı gerektiğini söylerdik coşkun abi bilmiyor muhtemelen alksdaskldkjlasdjklas
Kimin kime oy attığını sormuş fakat ben geç gördüm gerekli açıklama yapıldı bu analiz seçimlerde bize oy takibi konusunda kolaylık sağlamak adına yapmış teşekkür ederiz

ErenA

EFELER Partisi
20. Dönem Oyun Başkanı

Sonuçlar nasıl?

Kullanıcı AdıAldığı Oy
ALTIN OK74
GÖKBUDUN19

Bu analiz hatalı GökBudun partisine sadece Gökbudun vekilleri oy kullandı saydığınız diğer partilerin bize oy kullandığı fikri nereden ortaya çıktı bilemiyorum o partileride karşıya yazmak lazım.

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu analiz hatalı GökBudun partisine sadece Gökbudun vekilleri oy kullandı saydığınız diğer partilerin bize oy kullandığı fikri nereden ortaya çıktı bilemiyorum o partileride karşıya yazmak lazım.
İlk paylaşılan hatalı idi düzeltildi fakat yorumlar düzeltilmediği için onlar o şekilde gözüküyor. Partiler her seçimde farklı strateji yapabileceği için tahmini sonuçların gerçek sonuçlardan uzaktaydı. Kısa sürede bir çözüm bulunacak.

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş

Sonuçlar nasıl?

Kullanıcı AdıAldığı Oy
ALTIN OK74
GÖKBUDUN19

Alt taraf Nuh un gemisi gibi olmuş