Başkanonline Ailesine ; Basına ve KamuOyuna Proje Açıklaması ! (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan EMRE YILMAZ 1907
  • Başlangıç tarihi
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Aktif belediye başkanı var Sayın baskan bir belediye başkanı görevdeyken durduk yere görevden alınamaz ilgili ve yetkili birim İçişleri bakanidir Sayın İçişleri bakanına bağlıdır herşey görevde olan İçişleri bakanına bu talebinizi iletin bakalım Sayın Bakan size ne cevap verecek Sayın eski basın

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Aktif belediye başkanı var Sayın baskan bir belediye başkanı görevdeyken durduk yere görevden alınamaz ilgili ve yetkili birim İçişleri bakanidir Sayın İçişleri bakanına bağlıdır herşey görevde olan İçişleri bakanına bu talebinizi iletin bakalım Sayın Bakan size ne cevap verecek Sayın eski basın
Hocam şaka yapmıştım, özür dilerim.

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Hocam şaka yapmıştım, özür dilerim.
Bunun şakası olmaz beyefendi, aktifte bir belediye başkanı varken söylenen cümle alenen o belediye başkanına ithafen söylenmiş olan cümledir. İçişlerine söylenmiş olan bir sözdür! Sözün özü siz o görevi bana ver diyerek emrivaki bir cümle kurdunuz Sayın İçişleri bakanına yönlendirmem doğru olur ki esasen Sayın İçişleri bakanı ciddiye alır! Bu söylemler doğru söylemler değil insanlara kırıcı değil birleştirici davranın!

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Bunun şakası olmaz beyefendi, aktifte bir belediye başkanı varken söylenen cümle alenen o belediye başkanına ithafen söylenmiş olan cümledir. İçişlerine söylenmiş olan bir sözdür! Sözün özü siz o görevi bana ver diyerek emrivaki bir cümle kurdunuz Sayın İçişleri bakanına yönlendirmem doğru olur ki esasen Sayın İçişleri bakanı ciddiye alır! Bu söylemler doğru söylemler değil insanlara kırıcı değil birleştirici davranın!
Okudum yarısını anladım. Şaka yaptım dedim, olay İçişlerine ve Tunceli Belediye Başkanlığına nasıl geldi?

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Tunceli Belediye Başkanlığını bana ver beraber yürütelim projeyi
Okudum yarısını anladım. Şaka yaptım dedim, olay İçişlerine ve Tunceli Belediye Başkanlığına nasıl geldi?
Üst kısımda ki yazınız dolayısıyla gelmiş olabilir mi Sayın Başkan? Yazdığınız yazı ile Çelişmeyiniz! Çelişkili konuşmalarınızın her biri burada görünmekte olup Tüm kullanıcılar tarafından okunmaktadır! Yazınız gereği @1ömer1 Bakanımızın Cevaplandırması gerekiyor. Bakınız Bir valiye Belediye Başkanlığını Bana ver diye Hitapta ya da konuşma da bulunamazsınız makamlara olan konuşmayı bilmiyor iseniz öğrenmeniz konusunda ilgili Kullanıcı Bir çok arkadaşımız var oyuna giren sizlere bir Makamlarla ilgili olarak bilgilendirme yaparlar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
B

busr

Ziyaretçi

IMG_20240822_231723.jpg

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Hocam role play yapın diyorlar ama role play mı yapıyorsunuz sıkıntınız mı var çözemedim 🤔

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Vatandaş
Saygı Değer BaşkanOnline Yönetimi Çok Kıymetli Üyeler; Hakkımda Hayrat Yapacak Diyen Basın Ekibimize Aslında Güzel Bir Haberimiz Var! Okul Projesi Yapıyoruz İlimizde Eğitime Destek Tunceli Valiliği Tarafından Yapılacak olan bir Eserimiz Olacak "Halide Edip Adıvar Lisesi" Tuncelimize Kazandırıyoruz. Tüm Vatandaşlarımıza Eğitime ve Öğretime Destek Verecek Tüm Öğrencilerimize Hayırlı Olsun diyor. Projemizin Çalışmaları Başladı Diyerek Sizlere Sunuyoruz!

Emre Yılmaz 1907
TUNCELİ VALİSİ
İyi günler kolay gelsin Emre Bey. Burası role play mi ki olmayan kurumları varmış gibi gosteriyorsunuz. Oyun amaç ve koşullarını tekrardan okumanızı öneririm. İyi görevler.