offf çok havalı araba keşke benimde olsaEkli dosyayı görüntüle 17669arabanın şarjı bitmiş ağa
offf çok havalı araba keşke benimde olsaEkli dosyayı görüntüle 17669arabanın şarjı bitmiş ağa
hahdhwhdhwhfuwjhfsjfjskdjofff çok havalı araba keşke benimde olsa
offf çok havalı araba keşke benimde olsa
Sayın başkanım o hiç belli olmaz bana ilk şirketi kurduğumda bana kimse sen bu işi beceremezsin edemezsin senden hiçbir şey olmaz dedi ama nerelere geldim düşün şu anda amerika'dayım biliyor musun bu sen istediğim gibi istediğim 96 ülkeyle girme iznim var yani o hiç belli olmaz Bir bakarsın burada da şampiyon oluyoruz çıkarızmedya yapamazsınız adana kebap medya ittifakı ezer sizi demi @P A R G A L I
Reis senin 400 bin kişilik klanın vardı noldu onaSayın başkanım o hiç belli olmaz bana ilk şirketi kurduğumda bana kimse sen bu işi beceremezsin edemezsin senden hiçbir şey olmaz dedi ama nerelere geldim düşün şu anda amerika'dayım biliyor musun bu sen istediğim gibi istediğim 96 ülkeyle girme iznim var yani o hiç belli olmaz Bir bakarsın burada da şampiyon oluyoruz çıkarız
400.000Reis senin 400 bin kişilik klanın vardı noldu ona
He valla anadolunun kapılarının açılmasına yardım etmişler öyle dedi400.000
avni çok hayırlı ağzın varmış kardeşim dsajhgdfajsghdfjhasdas@Kaan_Çelik sana söylediğim ihtimalleri hatırlıyon demi hhshshgssvs
Hdbbddddbbdbavni çok hayırlı ağzın varmış kardeşim dsajhgdfajsghdfjhasdas
@darklogion.tcp medya açma tr no1 ittifak kurduk ezeriz geçeriz affetmeyiz adana gücümedya yapamazsınız adana kebap medya ittifakı ezer sizi demi @P A R G A L I
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın