geldimOnu bırak özele gel hele
geldimOnu bırak özele gel hele
Cengiz napi10, hala devam mı safii rüzgarlığaAbisinin gülü naber sjdjsjd
biraz erken tebrik ettinizHayırlısı olsun tebrik ederim.Güzel paket ettik gene
#DirilişİttifakıAffetmez
#Kazandık
#KazanmayaDevam
Sanane sen kimsin sadece burdan mi tebrik ediliyor daha secim bitmedende tebrik ettim sen merak etmebiraz erken tebrik ettiniz
düzgün konuş ağzını toplaSanane sen kimsin sadece burdan mi tebrik ediliyor daha secim bitmedende tebrik ettim sen merak etme
forumda geç tebrik ettiğini söyledim yalandan kaos çıkarmaya da çalışmaSanane sen kimsin sadece burdan mi tebrik ediliyor daha secim bitmedende tebrik ettim sen merak etme
Düzgün konuşacak birşey yok ki sen adama söylersen onu alırsın bu cevabı kendi aralarında ki mevzu karışmaya gerek yokdüzgün konuş ağzını topla
yanlis bişey demedim kral, şakayla biraz erken tebrik ettiniz dedim ama adam kaos çıkarma amaçlı anlıyor.Düzgün konuşacak birşey yok ki sen adama söylersen onu alırsın bu cevabı kendi aralarında ki mevzu karışmaya gerek yok
Şakası olmaz bu işin burada yanlış anlaşılan sensin adam kendi partisinin üyesi neyi ne zaman yapacağını biliryanlis bişey demedim kral, şakayla biraz erken tebrik ettiniz dedim ama adam kaos çıkarma amaçlı anlıyor.
yav ben haklı olsam karşıdaki adam haksız bile olsa sen onu savunursun neyi konuşuyonŞakası olmaz bu işin burada yanlış anlaşılan sensin adam kendi partisinin üyesi neyi ne zaman yapacağını bilir
Savunurum doğru olanı ben o yorumu yaparken ki amacın üzerine seni uyarmak istedim hiç bir samimiyetin yokken şaka falan yapmamın anlami yok amaç tartışma çıkarmak değildi de geçyav ben haklı olsam karşıdaki adam haksız bile olsa sen onu savunursun neyi konuşuyon
çok uzun özet geçer misinSavunurum doğru olanı ben o yorumu yaparken ki amacın üzerine seni uyarmak istedim hiç bir samimiyetin yokken şaka falan yapmamın anlami yok amaç tartışma çıkarmak değildi de geç
Kime ne anlatıyorum sen önce kendin ol birilerine benzemeye çalışma bana olsun yapma bu hareketleri cocuk adam bak işine sençok uzun özet geçer misin
anlıyorum coşkun karaosmanogluKime ne anlatıyorum sen önce kendin ol birilerine benzemeye çalışma bana olsun yapma bu hareketleri cocuk adam bak işine sen
Boşsunn gencoanlıyorum coşkun karaosmanoglu
coşkun karaosmanoglu boşsun dediyse boşumdur tamamdırBoşsunn genco
Sen kimsin hayirdir bana racon kesmeye mi calision birde sen ustune dusmeyen islere girme istersen sana laf atan mi oldu kendin atladin atlamicaksin herseyedüzgün konuş ağzını topla
Ya seni kaide alan mi var kaosmus sen kimsin ki kaos cikarcam sen ustunden benim sana cevap verme nedenim bos muhabet yapan sana gerekli cevabi iletmekforumda geç tebrik ettiğini söyledim yalandan kaos çıkarmaya da çalışma