E
Emirhan'
Ziyaretçi
Benim zaten ruyalarima geliyorlar artik karismiyom ben djjdjdjSen kesin de bizden emin degilim
Benim zaten ruyalarima geliyorlar artik karismiyom ben djjdjdjSen kesin de bizden emin degilim
Ben insanların bilincini mi kaybettiriyoırum? Hem orda yazıp bastıran oluyorOradan okuduğun tek cümle bile bilincini kaybetmene yol açabilir
Hayır (evet)Oradan okuduğun tek cümle bile bilincini kaybetmene yol açabilir
TamamBen insanların bilincini mi kaybettiriyoırum? Hem orda yazıp bastıran oluyor
Olan sana olmus o zaman zaten dkdbdkdbdkdbdbBenim zaten ruyalarima geliyorlar artik karismiyom ben djjdjdj
Çarpılmayız umarım (Tuvaletten Yazıyorum)Avni kabilen geldi
Ekli dosyayı görüntüle 17732
Dkdhdkdhdkdhdkdgdjdg fokurdadımAvni kabilen geldi
Valla iyi güzel de bu işin sonu Hayrı alâmet değil he benden sölemesiAvni kabilen geldi
Çarpılmazsın (gece ağzın yüzün yamulur)Çarpılmayız umarım (Tuvaletten Yazıyorum)
He yav tövbe edelim vallaValla iyi güzel de bu işin sonu Hayrı alâmet değil he benden sölemesi
Hangisi reisinizValla iyi güzel de bu işin sonu Hayrı alâmet değil he benden sölemesi
Ya sus susHangisi reisiniz
Tamam haber verBu arada Wattpad açılır açılmaz yeni kitap Cehennem Yolcuları geliyorr
Başrol kim?Bu arada Wattpad açılır açılmaz yeni kitap Cehennem Yolcuları geliyorr
Öndeki gülen benceYa sus sus
Birşey olmaz (Kruvasaan gelecek)Çarpılmazsın (gece ağzın yüzün yamulur)
Bana bu günlük yeter işin aslı tehlikeliHangisi reisiniz