İlkeleri Unutulan Bir Yolda Devam Edemem ❗️ (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

Y İ Ğ İ T

Ziyaretçi
Boğarsın valla gider dilenirsin makam alırsın sen sen kimsin burda bizim hakkımızda yorum yapıyorsun sen sus herkes biliyo ne olduğunu konuştukça batıyosun sus
Senden başka batan yok kardeşim yalan haberden baska birsey bilmiyorsunuz hayatınız yalan daha doğrusu ne diyim anlamıyorsunuzki

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Beyler @CB36 @E Y M E N B S M @E K R E M @Cem60 @Uska başkanlar haddim olmayarak sadece tavsiye üzerine biseyler söylemek isterim.Bu tartışmaların yeri burası değil bu şekilde kazananı olmayan bı yarışın içinde debelenip durmanın bir manası yok .Arka planda derdinizi çözün veya herkes yoluna baksın memnun olmayanlar zaten bulunduğu ortamdan ayrılmış hepiniz aklı başında insanlarsınız haklı haksız ayırt edilecek ortam burası değil herkes bir kulp takar bu mevzu uzar gider biraz sükunet iyidir
Coşkun abim ne dediyse doğrudur katılıyorum

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Beyler @CB36 @E Y M E N B S M @E K R E M @Cem60 @Uska başkanlar haddim olmayarak sadece tavsiye üzerine biseyler söylemek isterim.Bu tartışmaların yeri burası değil bu şekilde kazananı olmayan bı yarışın içinde debelenip durmanın bir manası yok .Arka planda derdinizi çözün veya herkes yoluna baksın memnun olmayanlar zaten bulunduğu ortamdan ayrılmış hepiniz aklı başında insanlarsınız haklı haksız ayırt edilecek ortam burası değil herkes bir kulp takar bu mevzu uzar gider biraz sükunet iyidir
nezaketle yaklaştığın için teşekkür ederim baskanim Amacımız hiçbirimizin kavga çıkarmak değil sadece haksızlıklar karşısında sesimi duyurmak. haklısın teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...