Kaleye geçseydi bariAksam 8-9 halısaha 1 kişi eksik gelen varmı. Bizim adamın biri ölmüş, kızdık ama yapacak bırsey yok. Bidaha almayız maça olur biter. Gelecek varsa yazsın
Kaleye geçseydi bariAksam 8-9 halısaha 1 kişi eksik gelen varmı. Bizim adamın biri ölmüş, kızdık ama yapacak bırsey yok. Bidaha almayız maça olur biter. Gelecek varsa yazsın
Maça 1 saat kala ölmüşAyıp be tam maç günü mü ölmüş
Forvet oynatıcaklarmis adam bulamazlarsaKaleye geçseydi bari
Yazik olmuşAyıp be tam maç günü mü ölmüş
Söyledikte gömmüşler çoktan. Gömmeselerdi alırdık kaleye ölü falan yine iş yapardıKaleye geçseydi bari
kime duyuruyon neden duyuruyon eymen bizene napıyorsanız yapınnezaketle yaklaştığın için teşekkür ederim baskanim Amacımız hiçbirimizin kavga çıkarmak değil sadece haksızlıklar karşısında sesimi duyurmak. haklısın teşekkürler
kime duyuruyon neden duyuruyon eymen bizene napıyorsanız yapın
Manuş36 geçsin o zaman ölüden farkı yok ama iş yaparSöyledikte gömmüşler çoktan. Gömmeselerdi alırdık kaleye ölü falan yine iş yapardı
Bu dönem hakimlik verelim miŞANIM yayıldı görmemen mümkün değil
Duymasın görmesin. Küfür eden dc den bak sjsjsjManuş36 geçsin o zaman ölüden farkı yok ama iş yapar
Adalet bakanlığı verin sizBu dönem hakimlik verelim mi
Senin olsun hakimliğinBu dönem hakimlik verelim mi
xmdösösşşsşsDuymasın görmesin. Küfür eden dc den bak sjsjsj
Çok konuşma hain seniiiiiAdalet bakanlığı verin siz
Ben mi hainim neyse bildiklerimi konuş muyum benÇok konuşma hain seniiiii
Makam alıp sözde partiden kaçacaksın heeeeeeeeeee haiiinnnnnBen mi hainim neyse bildiklerimi konuş muyum ben
Gittim istifa ettim işim gücüm yok makamlaMakam alıp sözde partiden kaçacaksın heeeeeeeeeee haiiinnnnn
Sana konuşmak düşmez kardeş sen sen ol araya girmeAdalet bakanlığı verin siz
Senin işin gücün forumda tartışmakGittim istifa ettim işim gücüm yok makamla
"Makam için parti satan" SS yasak olmasa dökerimde buraya herşeyi SS yasak işteSana konuşmak düşmez kardeş sen sen ol araya girme