Seni maşa olarak kullandılar attılar memnun musun halindenGittim istifa ettim işim gücüm yok makamla
Seni maşa olarak kullandılar attılar memnun musun halindenGittim istifa ettim işim gücüm yok makamla
Değilim haklıymışsın bu aradaSeni maşa olarak kullandılar attılar memnun musun halinden
Seni maşa olarak kullandılar attılar memnun musun halinden
Kim attıSeni maşa olarak kullandılar attılar memnun musun halinden
Konuşma Cengiz, insanları kullanmayı bırak. Yeter artık bıktım bu millet senden. @MAGARSUS darbe yap seriKim attı
Darbe yapsa evet derim şu anKonuşma Cengiz, insanları kullanmayı bırak. Yeter artık bıktım bu millet senden. @MAGARSUS darbe yap seri
Hani karşıydın darbenin hepsineDarbe yapsa evet derim şu an
Zaten darbe gibi tek yönlü işliyor şuan oyun sıkıntı yok lüzum görürsem yaparımDarbe yapsa evet derim şu an
Şaşırdım kendine almamana birakta gencler alsjnBu dönem hakimlik verelim mi
sana verelim miŞaşırdım kendine almamana birakta gencler alsjn
Ben istesem en garanti aylarda 10 kere çıkardım canımsana verelim mi
Olmaz bu begenmedim
bananeBen istesem en garanti aylarda 10 kere çıkardım canım
Susacan canim hadi partinle ilgilen burkutle ittifak yapbanane
sana da kızılelmayla başarılarSusacan canim hadi partinle ilgilen burkutle ittifak yap
Olmaz bu begenmedim
Anadolu oldu canim gundemi takip et ben kalırım sen gidersin unutma bunu genelkurmay da kactigin gibi makam alip kacmadasana da kızılelmayla başarılar
göreceğiz kim kalıyor kim kaçıyorAnadolu oldu canim gundemi takip et ben kalırım sen gidersin unutma bunu genelkurmay da kactigin gibi makam alip kacmada