Merhabalar. Oy takip sistemi ile geliştirilen veri yarışması etkinliğini sizlerle paylaşmak istiyorum. Tüm veriler oy takip sisteminden anlık alınarak, puanlar yarışma başladığı andan itibaren hesaplanmaya başlanıyor olup yarışma sonuna kadar güncellenmeye devam ediyor. Yarışma sırasında isim değiştiren oyuncuların puanları geçersiz sayılacak. Yeşil ve kırmızı göstergelerde anlık sapmalar gerçekleşebilir. Yarışma ödüllerini ve kişi sayılarını sponsor belirleyecek. Sponsor olan kişiye özel olarak sayfada forum resmi ve ismine yarışma bitimine kadar yer verilecek.
Bugün Saat 20:00 da test amaçlı yarışma başlayacak olup yarın gece 03:00 da devam edecek.
Kırmızı ve yeşil göstergelerde anlık vergi puan takip edilebilecek.
Yeni yarışmalara ödül sponsoru olmak isteyen kişiler bana ulaşabilirler.
Vergi yarışması etkinliğinde eğlenirken, rekabet heyecanı yaşanacak ve kazananlar çeşitli ödüllerle ödüllendirilecek.
NOT: Bu yarışmalara sadece önceki seçimlerde oy kullanmış oyuncular katılabilir.
Herkese iyi eğlenceler.
Yarışma Linki:
Bugün Saat 20:00 da test amaçlı yarışma başlayacak olup yarın gece 03:00 da devam edecek.
Kırmızı ve yeşil göstergelerde anlık vergi puan takip edilebilecek.
Yeni yarışmalara ödül sponsoru olmak isteyen kişiler bana ulaşabilirler.
Vergi yarışması etkinliğinde eğlenirken, rekabet heyecanı yaşanacak ve kazananlar çeşitli ödüllerle ödüllendirilecek.
NOT: Bu yarışmalara sadece önceki seçimlerde oy kullanmış oyuncular katılabilir.
Herkese iyi eğlenceler.
Yarışma Linki:
Vergi Yarışması
www.samettopaloglu.com