I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
O değilde NPC misin bilader sabah akşam kasıyonBende bakalım ilk sıralamada ilk üçte kalmaya çalışıyorum. Ay sonu gelsin diye bekliyorum
O değilde NPC misin bilader sabah akşam kasıyonBende bakalım ilk sıralamada ilk üçte kalmaya çalışıyorum. Ay sonu gelsin diye bekliyorum
Vergi kasmak eğlencelide vs atacak biri olmayınca ben sıkılıyomBende bakalım ilk sıralamada ilk üçte kalmaya çalışıyorum. Ay sonu gelsin diye bekliyorum
Gel hele gel gelAcımam bak
Xhxhhxhz önce bir vergi eşi ayarlamam lazım bakalım bulurum inşallah bsbsbsGel hele gel gel
Jshdjshdkdh bul bulXhxhhxhz önce bir vergi eşi ayarlamam lazım bakalım bulurum inşallah bsbsbs
Ayıp ettin shsshhsb kasalımAvni be vergi denilince bi namımız olsun gel önümüzdeki dönem de kasalım @AVNİ (V3)
Sıralamada genel olarak herkes o şekilde gece gündüz aç susuz kalmak gerekiyor birazO değilde NPC misin bilader sabah akşam kasıyon
Yaw en büyük npc sensin konuşma 2 gün uyumadın vergi kasa kasaNPC misin bilader
Yok yaw kim demişse yanlış demiş boşver o kadar kasma senin yüzünden ben de kasıyomSıralamada genel olarak herkes o şekilde gece gündüz aç susuz kalmak gerekiyor biraz
Dhdhhshss o NPC lik değil inatlaşma hep senin yüzünden dhdhdhdhYaw en büyük npc sensin konuşma 2 gün uyumadın vergi kasa kasa
Yaw iyi ki saldım da sağlık durumumuz bozulmadı kshdkshdkshDhdhhshss o NPC lik değil inatlaşma hep senin yüzünden dhdhdhdh
He yaw hdhdhdYaw iyi ki saldım da sağlık durumumuz bozulmadı kshdkshdksh
Nasıl yani pek kimseyi tanımıyorum da siz mi 1.sinizYok yaw kim demişse yanlış demiş boşver o kadar kasma senin yüzünden ben de kasıyom
Evet yaw benden çaldı 1.liği jshdjshdjNasıl yani pek kimseyi tanımıyorum da siz mi 1.siniz
Üçlü derken kimseyi tanımıyorum ama önümüzdeki dönem biraz dinlenmeye ihtiyacım olucakBu üçlü çok güçlü sonraki dönem bekliyorum sıralama da
Dinlenin başkanım rakip azalsın kshdjshdjhsÜçlü derken kimseyi tanımıyorum ama önümüzdeki dönem biraz dinlenmeye ihtiyacım olucak