K
K A R A B U L U T
Ziyaretçi
daha gollü olcak bence2-0 alır GS
daha gollü olcak bence2-0 alır GS
Muslera geçerse kaleye daha gollü bir maç olabilirdaha gollü olcak bence
o anlamdq kastetmemistim ama neyse akfkwmckwmfkwmfowmfjMuslera geçerse kaleye daha gollü bir maç olabilir
bunların hepsi senin galerinde napıyor ya qmdkwmcowmfowmfowkfm
qnwjqkwkqkskdkbunların hepsi senin galerinde napıyor ya qmdkwmcowmfowmfowkfm
Ok byRandom atarak cevap yazan bi ergene ve o kafadaki konu sahibine 5-0 falan karistirmam ben. Komik olmaya calismayin. Sadece olmanız gereken ŞL değil. Bu da benim fikrim.
random atarsam ergen olur muyum atmak istiyorum da
SklskzlskLdklslzldlslxlpdpspskskdk at gitsinrandom atarsam ergen olur muyum atmak istiyorum da
makdkwkfjslidermwkfkwmfowmfkamkwmdowmfosmfkskcjSklskzlskLdklslzldlslxlpdpspskskdk at gitsin
random atarsam ergen olur muyum atmak istiyorum da
Parti yönetmenin de kralını yaptık Mehmet sen ivepteydin o zamanlar (Fenerbahçeliyim bu arada boş yaptığın için konuya dahil oldum)Gençler ben gsli ergenler partisi kurucam. Ikiniz gelin siz komiksiniz iyi üye cekersiniz. Altınoka da saygim var ama ordaki alikeremi de alalım eğleniriz ne dersiniz. Besiktasli olarak parti lideri ben olcam ama ona göre.
Iyi de kral boş yaptın demesen iyiydi ya madem geçmişi biliyosun. En uzman kişi kimse burda en az onun kadar donanımlıyım ben. Bilmediğim hiçbisey yok. Izleyici olmak hosuma gidiyor böyle iyi.Parti yönetmenin de kralını yaptık Mehmet sen ivepteydin o zamanlar (Fenerbahçeliyim bu arada boş yaptığın için konuya dahil oldum)
İzleyici olmak iyidir kral böyle devam et senIyi de kral boş yaptın demesen iyiydi ya madem geçmişi biliyosun. En uzman kişi kimse burda en az onun kadar donanımlıyım ben. Bilmediğim hiçbisey yok. Izleyici olmak hosuma gidiyor böyle iyi.
kaybolGençler ben gsli ergenler partisi kurucam. Ikiniz gelin siz komiksiniz iyi üye cekersiniz. Altınoka da saygim var ama ordaki alikeremi de alalım eğleniriz ne dersiniz. Besiktasli olarak parti lideri ben olcam ama ona göre.
Kral yaşlı olabilirsin ama random atmak ya da gülmek ergence birşey değilIyi de kral boş yaptın demesen iyiydi ya madem geçmişi biliyosun. En uzman kişi kimse burda en az onun kadar donanımlıyım ben. Bilmediğim hiçbisey yok. Izleyici olmak hosuma gidiyor böyle iyi.
Hâlâ günde 3 defa mı?kaybol