Abi ne zaman dolu yapıcan forumda senden başka biri kalmadı mıÇekil önümden dedim
Abi ne zaman dolu yapıcan forumda senden başka biri kalmadı mıÇekil önümden dedim
Benim verdigim gorevleri yerine getiriyonmu sen calistiriyorlarmi seniHadi hadi laf kalabalığı
Yıkıl karşımdanAbi ne zaman dolu yapıcan forumda senden başka biri kalmadı mı
Senin verdiğin ?Benim verdigim gorevleri yerine getiriyonmu sen calistiriyorlarmi seni
Vayyyy nasıl yaptın bunuKA
K omik
A dam
Sus düzeni disiplini bozdunuz dimi gene gelmeyeyim oraya bakSenin verdiğin ?
ayak işlerini diyosun…
Yok reisim onu devrettik bende başka işlerdeyim jdlsmdlldk
Yada payitaht ben olimPayitaht:eren
Siradan vatandas:ali
Payitahtin yanındaki çırak:semih
Hamid'imiz...
Bu olay normalde Yavuz Sultan Selim Han'ın başına geliyor ama dizide olay Abdülhamid Han'a uyarlanmış.••#payitaht #payitahtabdülhamid #alparslan #barbaroslar...youtube.com
Senden payitaht olmazYada payitaht ben olim
Lütfeen gelme fnsmdmzşldSus düzeni disiplini bozdunuz dimi gene gelmeyeyim oraya bak
valla onu bunu boşverde kendini 1. Şahıs olarak görmekten vazgeç.Vayyyy nasıl yaptın bunu
Susvalla onu bunu boşverde kendini 1. Şahıs olarak görmekten vazgeç.
Oyunu senin üzerine verdikleri zaman o zaman yaparsın artistliğini
Kus kes kır dök.
hepsi senin cümlelerin.
Neyse iyi geceler kral
Koş ali KoşSenden payitaht olmaz
Sözünü ettiğin adamla kaç aydır beraber iş yapıyordun valla bi senden bide şeytandan korkulur. Bide Kadir den
Budunu batıran ben değil sensin kanki sana saygımı kaybetmek üzereyim ayık ol tmm?Koş ali Koş
Ali buduna Koş
Ali ,eren el ele buduna koşarkene
Buduna giderkene yolda düşmüş taş önüne
Taş demiş ey ali;
Neden böyle koşarsın diye? ali demiş;
Budunu daha iyi batırmak için uçuruma koşarkene
Ayık ol mu sjsjsjs.Budunu batıran ben değil sensin kanki sana saygımı kaybetmek üzereyim ayık ol tmm?
Doğum tarihim 2009Ayık ol mu sjsjsjs.
SeRsErİ gEnÇLiK sTAyLa.
Sene: iki sıfır sıfır dokuz.
Abiden kankiye hmmBudunu batıran ben değil sensin kanki sana saygımı kaybetmek üzereyim ayık ol tmm?
Cık irfo ben seni kollarımBudunu batıran ben değil sensin kanki sana saygımı kaybetmek üzereyim ayık ol tmm?