oyuna oyuncu gelmiyor haliyle üye çekemiyoruz kalanlarda bir bir gidiyo diğer partilerde aynı şekildedir diye düşünüyorum yönetimden ricamız buna bir çare bulmasıdır
Valla telif atmayacağınızı bilsem tüm sosyal medyada reklamlarınızı paylaşcam daAslında Yönetim tarafından hem oyunu tanıtan hem dikkat çeken bir video hazırlansa
Biz oyunculara da bir kampanya düzenlense sosyal medyasında reklamı paylaşan üyelere ödül verilse ( Yeşiltaş vs.)
Bu sistemde hem oyun kazanır, hem davet eden oyuncu kazanır, hem üye bulmakta zorlanan partiler kazanır. Ayrıca oyuna katılan üyeler ağırlıklı mevcut üyelerin tanıdığı kişiler olduğundan oyuna ısınma ve adaptasyon süreçleri de daha kolay olur.
Sıfır bütçeyle reklam yapılmış olur .
@BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem
Bekir kaç taş lazımValla telif atmayacağınızı bilsem tüm sosyal medyada reklamlarınızı paylaşcam da
Ah be magarsus kankam beni hiç tanıyamadın ben hariç herkese ödül verilip üye akışı sağlanacaksa ben okeyim. Sen de ödülden feragat etmeye okey misin canım kankamBekir kaç taş lazım
Olmayan ödülden feragat ettiriyon banaAh be magarsus kankam beni hiç tanıyamadın ben hariç herkese ödül verilip üye akışı sağlanacaksa ben okeyim. Sen de ödülden feragat etmeye okey misin canım kankam
Harbi ne ödülün varda feragat ediyon davet ediyon anlamadım ki hskdlslsldkslsAh be magarsus kankam beni hiç tanıyamadın ben hariç herkese ödül verilip üye akışı sağlanacaksa ben okeyim. Sen de ödülden feragat etmeye okey misin canım kankam
Oyun eriyor günden güne giden var gelen yokoyuna oyuncu gelmiyor haliyle üye çekemiyoruz kalanlarda bir bir gidiyo diğer partilerde aynı şekildedir diye düşünüyorum yönetimden ricamız buna bir çare bulmasıdır
Abartmayalım arkadaşlar, bir iki güne çözülecek.Oyun eriyor günden güne giden var gelen yok