Parti başkan yardımcılığından istifa !!! (3 Kişi İçeride)

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Başkan Online Kamuoyuna,

Son günlerde yaşananlar herkesin malumudur. Partiyi eski genel başkan Bilgem Göktürk'ten devralma konusuna, ne kendim ne de birlikte çalıştığımız E K R E M başkanım adına asla sıcak bakmadım. Çünkü başından beri bu durumun nereye varacağını öngörüyordum. Zaten bu devr duyduğumda da ilk itiraz eden kişi ben oldum, ancak ne yazık ki, iş işten geçmişti. Mevcut başkan, görevini bırakarak geçici bir başkan atadı ve asıl başkanın gelişi için zemin hazırlamıştı. Bu süreçte ortalık adeta yangın yerine dönerken, yine de parti çıkarları için çalışmaya ve yeni bir yönetimi tesis etmek için elimden geleni yapmaya devam ettim.

Parti Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiğim günden bu yana, partimizin menfaatleri doğrultusunda azimle çalıştım. Daha disiplinli, koordineli ve sistemli bir yapılanma için çaba sarf ettim ve bu süreçte başarılı sonuçlar elde ettim. Tabii ki, bu başarıları asla tek başıma elde etmedim; bu doğrultuda çalışan ve emek veren tüm üyelere teşekkürü bir borç bilirim.

Ancak, içinde bulunduğumuz kaos ortamı partinin üye kaybetmesine ve sükunetin sağlanamamasına neden olmaktadır. Bu koşullar altında emeklerimin boşa gitmesini ve yeni bir yönetimin tesis edilmemesini kabul edemiyorum.

Bu nedenle, parti başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm.