asit bu asit Tuncelli de sulara asit koymuş emre başkan milleti öldürecekO ne baz mı bu
asit bu asit Tuncelli de sulara asit koymuş emre başkan milleti öldürecekO ne baz mı bu
Yakışmadıasit bu asit Tuncelli de sulara asit koymuş emre başkan milleti öldürecek
Suyun ayarlarıyla oynamayın lütfenAraştırılabilir ve insan sağlığına en yararlı su markalarından biridir
neden marka reklamı yapıyorsunuz ya amacınız ne başkanım??Araştırılabilir ve insan sağlığına en yararlı su markalarından biridir
Musluk suyu içinAraştırılabilir ve insan sağlığına en yararlı su markalarından biridir
Bilgi istediniz bilgi verdim netneden marka reklamı yapıyorsunuz ya amacınız ne başkanım??
Tunceli ismini kim koydu ve nereden Gelmekte?Kendi memleketim hakkında yeterli bilgiye sahibim
Bu soruların cevabını benden neden istemektesiniz? Bunlar konu dışıTunceli ismini kim koydu ve nereden Gelmekte?
Tunceli hakkinda bilgilere sahibim dediniz ?Bu soruların cevabını benden neden istemektesiniz? Bunlar konu dışı
burada açıkça Munzur propagandası yapıyorsunuz. ilgili mercilere şikayet edicem 1 2 iş günü içinde tuncellideki gecekondunuza tebligat gelir.Bilgi istediniz bilgi verdim net
yalanŞikayet edebilirsiniz özgürsünüz efendim. Lakin sizler ilimizi bildiğimizi unutmayınız ayrıca bilgi isteyen sizlerdiniz konu içerisinde yer almaktadır
Olabilir süphelendim şimdiEkli dosyayı görüntüle 17821Sanıyorum bu yazıyı da ben yazdım herhalde değil mi?
siz bana istatistik atmadınız. milletin suyunun içine asit döküyorsunuz. acil görevi kötüye kullanmaktan istifa edin.Ekli dosyayı görüntüle 17821Sanıyorum bu yazıyı da ben yazdım herhalde değil mi?