hacklediniz mi bi de bizi size başka bişey demiyorum yazıklar olsunSizin hesabınıza ben giriş yaptıysam eğer Ip ler kontrol edilir Sayın Oyun Yönetimi Tarafından İyi geceler daha fazla cevap yazmayacağım
hacklediniz mi bi de bizi size başka bişey demiyorum yazıklar olsunSizin hesabınıza ben giriş yaptıysam eğer Ip ler kontrol edilir Sayın Oyun Yönetimi Tarafından İyi geceler daha fazla cevap yazmayacağım
Yaptık onuMetin Palas hayratı??
Musluğu çalmışlardı en son taktırdınız mı geriYaptık onu
Arkadaş kendi adına konuşuyor Valilik olarak biz okul kazandırdık unuttunuz mu ama buraya fazla gelir sizler ti ye alırsınız yazık.. faydalı şeyler yapılması gerekirken sizlerin dalgasiyla gitmez bu devran Emeğimizle Göreve geldik Tuncelide halkımızla birizYaptık onu
Okulu kacak araziye yapmışsın sayın başkanArkadaş kendi adına konuşuyor Valilik olarak biz okul kazandırdık unuttunuz mu ama buraya fazla gelir sizler ti ye alırsınız yazık.. faydalı şeyler yapılması gerekirken sizlerin dalgasiyla gitmez bu devran Emeğimizle Göreve geldik Tuncelide halkımızla biriz
Tamam parası neyse veririz söyleArkadaş kendi adına konuşuyor Valilik olarak biz okul kazandırdık unuttunuz mu ama buraya fazla gelir sizler ti ye alırsınız yazık.. faydalı şeyler yapılması gerekirken sizlerin dalgasiyla gitmez bu devran Emeğimizle Göreve geldik Tuncelide halkımızla biriz