Yeniden Tunceli, Yeniden Emre Yılmaz 1907! (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan EMRE YILMAZ 1907
  • Başlangıç tarihi
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Tunceli de Şeffaf bir yönetim Anlayışıyla Yeniden Merhaba Tunceli, Partimiz Yükselen Gençliğin Çok Kıymetli Yöneticileri, Saygıdeğer Halkımız ve Hemşehirlilerimiz; Göreve ilk geldiğimiz Günden beridir Sizlerleyiz ve Sizlerle Olmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın @bayulker ve Partimizin Genel Kurulunun da bizleri Ziyaretleriyle Bizler tekrardan Sizlerleyiz Yıkılmadan Yorulmadan Bizler 48. Dönemde Yeniden Sizlerleyiz! Yükselen Gençlik Partisi aileme Teşekkürü Bir Borç bilirim

#başındüşersedaraEmreValiyiAra

Emre Yılmaz 1907
Tunceli Valisi

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
bi hayrat kalmıştı geçen dönemden hala yapacak
Magarsus bey, ben size Hayırlı Olsuna gelmiştim Sayın Komutanım. İyi bir dostluk arkadaşlık ortamınca insan kazanmayı tercih eden bir insanım sizlerden ricam; bir komutan olarak anlayış ile sükunet ile davranmanızdır. Bakın geçmişte ne yaşanmış ise yaşanmış bırakalım bugüne bakalım düşman olmanın husumet olmasının kimseye faydası yok, dalga geçmeye hacet yok kimse ile ne olur İnsanca doğru düzgün bir şekilde oyunumuzu oynayalım Lütfen istirham ediyorum

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Magarsus bey, ben size Hayırlı Olsuna gelmiştim Sayın Komutanım. İyi bir dostluk arkadaşlık ortamınca insan kazanmayı tercih eden bir insanım sizlerden ricam; bir komutan olarak anlayış ile sükunet ile davranmanızdır. Bakın geçmişte ne yaşanmış ise yaşanmış bırakalım bugüne bakalım düşman olmanın husumet olmasının kimseye faydası yok, dalga geçmeye hacet yok kimse ile ne olur İnsanca doğru düzgün bir şekilde oyunumuzu oynayalım Lütfen istirham ediyorum
haklısın emre bey peki hayrat ne zaman olacak ben sorumun cevabını alamadım geçen aydan beri bekliyorum ordu takip ediyor usulsüzlük görmeyim

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
haklısın emre bey peki hayrat ne zaman olacak ben sorumun cevabını alamadım geçen aydan beri bekliyorum ordu takip ediyor usulsüzlük görmeyim
Hayrat yapmadık Okul kazandırdık bildiğiniz üzere, Hayrat ile ilgili bir çalışmamız olmayacak dürüst olmak isterim. Ama daha faydalı Eğitime öğretime Sanata sanatçıya ve daha bir çok kıymetli Çalışmalara imza atacağımız kesin. Yakından Takip etmeniz onore ediyor. Yalanla siyaset olmaz benim kitabımda bu yoktur. Ama burada unuttuğumuz bir detay var ki konuma ekleyeceğim. Askerlik şubemiz vardı onu eklememişim askeri eğitim alanları da yapacağız bilginiz olsun

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayrat yapmadık Okul kazandırdık bildiğiniz üzere, Hayrat ile ilgili bir çalışmamız olmayacak dürüst olmak isterim. Ama daha faydalı Eğitime öğretime Sanata sanatçıya ve daha bir çok kıymetli Çalışmalara imza atacağımız kesin. Yakından Takip etmeniz onore ediyor. Yalanla siyaset olmaz benim kitabımda bu yoktur. Ama burada unuttuğumuz bir detay var ki konuma ekleyeceğim. Askerlik şubemiz vardı onu eklememişim askeri eğitim alanları da yapacağız bilginiz olsun
Askeri eğitim alanları senin işin değil ötekiler tamam bilim sanattan devam o bizim işimiz yaparız veya yapmayız şuan ihtiyaç yok Ordu gücünü gösterdi

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Doğrudur ama burada ki reelde ki gibi Askerlik şubemizin oluşması gerekiyor bence Sayın komutanım