BAŞKAN ONLİNE REKLAM FİLMİNİ HİKAYENDE PAYLAŞ 250 YEŞİLTAŞ KAZAN (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli Başkan Online oyuncuları;
Sizden gelen öneriler doğrultusunda @baskanapp instagram hesabımızda bulunan reklam filmimizi (ikinci sırada sabitlenmiş gönderi) hikayede paylaşılarak yaygınlaştıran oyuncularımıza 250 yeşil taş hediye edilecektir.

Hediye 250 yeşil taş kazanmak için gönderi hikayede paylaşılmalı, @baskanapp hesabı etiketlenmeli ve oyuna katılımı teşvik edecek bir hikaye paylaşılmalıdır. Paylaşılıp kaldırılan hikayelerde yeşil taş hediyesi gönderilmeyecektir.

Kampanyaya katılan oyuncularımız hikayelerini paylaştıktan sonra instagram üzerinden katıldım mesajı yazmalıdır. Hediye yeşil taşlar gün sonunda gönderilecektir.

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Sizden gelen öneriler doğrultusunda @baskanapp instagram hesabımızda bulunan reklam filmimizi (ikinci sırada sabitlenmiş gönderi) hikayede paylaşılarak yaygınlaştıran oyuncularımıza 250 yeşil taş hediye edilecektir.

Hediye 250 yeşil taş kazanmak için gönderi hikayede paylaşılmalı, @baskanapp hesabı etiketlenmeli ve oyuna katılımı teşvik edecek bir hikaye paylaşılmalıdır. Paylaşılıp kaldırılan hikayelerde yeşil taş hediyesi gönderilmeyecektir.

Kampanyaya katılan oyuncularımız hikayelerini paylaştıktan sonra instagram üzerinden katıldım mesajı yazmalıdır. Hediye yeşil taşlar gün sonunda gönderilecektir.
Hocam benim Instagram banını kaldırsanız çok iyi olur 😁

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@MAGARSUS
Magarsus kankim ben burdayım sende burada mısın feragat sözü veriyor muyuz😂
Başkanonline yönetimine bu güzel çalısma için teşekkür ederim 🙏
@BaşkanOnline

O A B İ

Vatandaş
Ah be magarsus kankam üzdün bizi sen paylaşsan 10 üye garantiydi canın sağolsun

U S K A

Üye
Vatandaş

Paylaşılmıyor

O A B İ

Vatandaş
Bende yapamadım her şey var hikayede paylaş yok

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Bende de 2. Gönderideki reklam filminde aynı sorun oldu. 1 ve 3. Sabitlenen gönderiyo paylaşabilirsin bŞkanım ben o şekilde yaptım
Video diyor, videoda ki olay duzelirse paylaşabiliriz aslında yönetim onu onaracaktır inancım tam

O A B İ

Vatandaş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...