A
A K G
Ziyaretçi
o niyeymişAlikereme küsüm hıh
o niyeymişAlikereme küsüm hıh
Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah adam gibi adamlarla yol yürümek herkese nasip olmaz #diriliş ittifakı farkını korumaya devam edecek her daimAltın Ok partisi olarak 48.Dönem oyun başkanı seçimlerinde desteklediğimiz aday Asil Türk partisi genel başkanı ve Diriliş ittifakının adam gibi adamlar arasında dik duruşu ve kararlılığı ile oyuna damga vuran isimlerinden Coşkun Karaosmanoğlu'dur.
Coşkun Başkanımızın her daim yanında oldugumuzu, birlik ve beraberlik içerisinde başkanonline oyununda yol yürümeye devam edeceğimizi bir kez daha kanıtlamış olduk.
Bu kutlu seçimde çoskun başkanımıza, asil Türk partisine, diriliş ittifakına başarılar dileriz.
#Dirilişİttifakı
#AltınOk
#AsilTürk
#Özgürlükveİrade
#YükselenGençlik
#DirilişİleYolaDevamEkli dosyayı görüntüle 17832
Coşkun Karaosmanoğlu kralKime basıyoruz kral
ErenayaKime basıyoruz kral
Coşkun Karaosmanoğlu kral
Yaa hak demeyi unutmaTamam basıyorum coşkun abiye
Erenaya
Mühürü kırmaTamam basıyorum coşkun abiye
Biz hep ona basiyordukSiz ona mı bastiniz
Biz hep ona basiyorduk
Semihle hep o istiyordu bizlik birsey yokO mu istiyordu, yoksa sizin tercihiniz miydi
Semihle hep o istiyordu bizlik birsey yok
Beni istemediler kırıldım o kadar mazimiz vardi2 tane kolluk kuvveti atamışlar biri o biri gırıg shhssh
Gokbudun misyon:
1-Semih,gırıg,erena makam sahibi yapmak
2- hepsi bu kadar teşekkürler
Beni istemediler kırıldım o kadar mazimiz vardi
Benim icin öncelik partideki kişilerdir su ana kadar da bu yüzden bize kala kala salatalık tarlasi kaldiSen hiçbir şey oldun mu
Benim icin öncelik partideki kişilerdir su ana kadar da bu yüzden bize kala kala salatalık tarlasi kaldi
Fikrim degisse coktan cikmistimArtık öyle değil mi
Sağol vaar ol Hasan Başkanım eğer nasip olursa bayrağı senden teslim almak benim içinde onur ve gurur olacak inşallah.@Coşkun Karaosmanoğlu Başkanım Hayırlı Olsun. Bayrağı sana devretmek güzel olacak.