Başarılar @Şimal nazzz
Teşekkür ederimBaşarılar @Şimal nazzz
Pardon ben daha once tebrik etmiştim shjsjs. Bilgem teyzeme yazacaktım hatlar karıştı Kb plsTeşekkür ederim
Hadi bakalimmmm oynat gelsin.
Bol şans güzelimmmm
Hayırlı uğurlu olsun
Başarılar dilerim şimalcim
Her zaman yanındayım ♥
Hayırlı olsun
Şimal Naz Başkana Başarılar Diliyorum Hakeden kazansın kavgasız gürültüsüz bir seçim olması dileğiyle..
Başarılar
Hayırlı Olsun Başarılar
Hayırlı olsun @Şimal nazzz başkan adil ve güzel bir seçim süresi olsun inşallah hepimiz adına
Başarılar diliyorum şimal başkanım
kuzm.sn.adaj. cik ben.desfekliyorum.
Başarılar dilerim
Hayırlı uğurlu olsun başarılar 3. Kadın oyun başkanı
Yerli Tansu Çiller hayırlı olsun başarılar..
@Şimal nazzz Adaylığın Hayırlı Olsun. Başarılar dilerim.
Başarılar Saltanat,
Başarılar @Şimal nazzz
Başarılar Şimşim sana güvenimiz tam
Zafer seninle olsun
Başarılar saltanat
Başarılar @Şimal nazzz
Başarılar Saltanat
@Şimal nazzz adaylığın hayırlı olsun sana ve diğer bütün adaylara başarılar dilerim.
Aliekrejimn dedigi gibi bknliklar szde bn bldye alrm bn amjilat hadi bana eyvallah
Başarılar
Bütün herkese teşekkürlerBaşarılar @Şimal_nazzz
Pardon ben daha once tebrik etmiştim shjsjs. Bilgem teyzeme yazacaktım hatlar karıştı Kb pls
Bilgem çok dert olmuş sana Kadir bey gazoz ismarlayim miPardon ben daha once tebrik etmiştim shjsjs. Bilgem teyzeme yazacaktım hatlar karıştı Kb pls
Dert olmadı özledimBilgem çok dert olmuş sana Kadir bey gazoz ismarlayim mi
Özlediysen oyundan yazabilirsin dillendirmeye gerek yok bence tecrübe üyemiz xhdhxhDert olmadı özledim
Hayır burdan yazıcaz, gorup gelıcek odaÖzlediysen oyundan yazabilirsin dillendirmeye gerek yok bence tecrübe üyemiz xhdhxh
Teşekkür ederimm (tamam dkdhdkdh)@Şimal nazzz başkanımıza başarılar (darbe yapma bize fkslnfk)
Burdan banlıHayır burdan yazıcaz, gorup gelıcek oda