Makam maaşları hakkında (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Değerli başkanonline ailesi, ve değerli yönetim.

Bilindiği üzere oyunda çeşitli makamlar bulunmaktadır. Ve bu makamlar belli zamanlarda maaş almaktadır.
Şu andaki problemimiz maaşların yetersiz ve sadece yeşil taş olarak ödenmesidir. Ayrıca Son zamanlarda ise otomatik maaş sisteminde Bir takım sıkıntılar meydana gelmektedir.

Bu konuda benim önerim ve birçok makam sahibi üyelerini de aynı şekilde düşündüğünü tahmin ediyorum, maaşların Eski sistem usulü Haftalık olarak her hafta Pazartesi günü yeşil taş yerine oyun parası olarak ödenmesidir.
Yani her şehirdeki milletvekili Vali ve belediye başkanının o şehirde toplanan vergi puanlarının pay edilmesidir.
Geri kalan makamların ise yine Haftalık olarak oyun parası veya yeşil taş olarak ödenmesidir.
Takdir yönetimindir
@BaşkanOnline
@BaşkanOnline - Sistem

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
benim maaş ne zaman bakayım gününü unuttum otomatik yatsa iyi olurdu aslkdsklflsşdlsdgsdg

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Maaş günü takibi ve süresi bitince cekilememesi oyun genelinin sıkıntısı ve eski düzene dönülmesi çok daha işlevsel olacaktır

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu konuda naçizane fikrim eski sisteme geri dönülmesi. Nedeni de bu sistemde bazı kesim haricinde kimse vergi kasmıyor. Eski düzende haftalık maaş alarak daha fazla aktif üyeler oluyordu.

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyunda planlanan güncellemeler ve yenilikler içerisinde geçmişe dönük en iyi yenilik bu maaş konusu olur kadir başkanım. Katılıyorum.

Thanatos.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gününde yatmama,
Fazladan maaş çekme.
Yatan maaşı makam sahıbı unutup çekememezlik ve maaşın yanması
Gününde yatiyo kadir yatmadigi gunlerdede SGK ya işliyor yönetim haberin yokmu jxjzjsn

Fazla maaş çekilmişti kuruşu kuruşuna alındı jcnxnxnx

Makam sahibi maaşı unutursa daha ne yapsınlar eve bildiri göndersinler hchznzns

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Gününde yatiyo kadir yatmadigi gunlerdede SGK ya işliyor yönetim haberin yokmu jxjzjsn

Fazla maaş çekilmişti kuruşu kuruşuna alındı jcnxnxnx

Makam sahibi maaşı unutursa daha ne yapsınlar eve bildiri göndersinler hchznzns
Dalga geçilecek bir konu mu hocam SGK ne alaka ayrıca fazla çekilen maaşlarda da karışıklık olduğunu iddia eden oyuncularda çoğunlukta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...