UzaKelime oyunu yapma kadir lütfen
UzaKelime oyunu yapma kadir lütfen
Sen uza DC ye koş hadi ördek taklidi yapın siz jfnsnsn
Aleykümselam metinSelamun aleyküm
Bunu bana degıl, yandası oldugun edenlere soyle babacan, benden sana prim yok. Sımfı konusmaa ve uzaaaSen uza DC ye koş hadi ördek taklidi yapın siz jfnsnsn
Ben seni biliyorum kadir aynı lafı tekrarlama hadi siz bi arka planda zeybek oynayın güle güleBunu bana degıl, yandası oldugun edenlere soyle babacan, benden sana prim yok. Sımfı konusmaa ve uzaaa
Yandaşlarının yanına hadıBen seni biliyorum kadir aynı lafı tekrarlama hadi siz bi arka planda zeybek oynayın güle güle
Kadir sen yaşlandın ya eskiden bi kelimeyi hemen anlıyordun şuanda bağımsızsin aşıdan sonra hep bunlar farkındayım senin adına üzülüyorum yardımcı olabilirimYandaşlarının yanına hadı
Noldu Göktürk, gökbudun, budungök seni gruplarına almadılarda sende buralarda mı gezınıyorsun artık paşası sjsjsjsjKadir sen yaşlandın ya eskiden bi kelimeyi hemen anlıyordun şuanda bağımsızsin aşıdan sonra hep bunlar farkındayım senin adına üzülüyorum yardımcı olabilirim
Ben girmedim kadir bu akıl oyunları senden sorulur burdan gülüp eglenirsiniz arka planda abi abi dersinizNoldu Göktürk, gökbudun, budungök seni gruplarına almadılarda sende buralarda mı gezınıyorsun artık paşası sjsjsjsj
bu kimBunu bana degıl, yandası oldugun edenlere soyle babacan, benden sana prim yok. Sımfı konusmaa ve uzaaa
Murat Türkmen aklı sıra bısıler deniyor sjsjjsbu kim
Yavaş yavaş birşeyler ekrana yansıyor hcjxjdMurat Türkmen aklı sıra bısıler deniyor sjsjjs
Kime deriz abiyi. Kanıtla bakam komik senıBen girmedim kadir bu akıl oyunları senden sorulur burdan gülüp eglenirsiniz arka planda abi abi dersiniz
Otomatik sil alırsanız tabi güvenlik önlemleriniz üst seviyedeKime deriz abiyi. Kanıtla bakam komik senı