Bizi bilen bilir paşa, sen yoluna bak hadı yiğidim. Git Eren abilerinin yanında kişiler ne yapıyor öğren hadıOtomatik sil alırsanız tabi güvenlik önlemleriniz üst seviyede
Bizi bilen bilir paşa, sen yoluna bak hadı yiğidim. Git Eren abilerinin yanında kişiler ne yapıyor öğren hadıOtomatik sil alırsanız tabi güvenlik önlemleriniz üst seviyede
Eren kim?Bizi bilen bilir paşa, sen yoluna bak hadı yiğidim. Git Eren abilerinin yanında kişiler ne yapıyor öğren hadı
Arkadaşlar su arkadasa beden atın da bosa gitmesin çabalarıEren kim?
Kadir sacmaladin farkındamisin hadi sen DC ye koş iyi geceler
Hanı Semih abin varya, Eren abilerine bır oldular ya, sen dışlandım sanırım. Zaten sız herzman meydanı işlerini yaptığınız için normal tabi oda sjsjsjsEren kim?
HchdjdjdhdArkadaşlar su arkadasa beden atın da bosa gitmesin çabaları
Kadir senin durumun iyi değil fatihide al bı doktora gidin neyden bahsediyonHanı Semih abin varya, Eren abilerine bır oldular ya, sen dışlandım sanırım. Zaten sız herzman meydanı işlerini yaptığınız için normal tabi oda sjsjsjs
Dert olmuş efeeebürküt diye diye öldün be murat gg
Sen bize çay kap gel ilkönce ondan sonra izin alarak konus tamamKadir senin durumun iyi değil fatihide al bı doktora gidin neyden bahsediyon
Komik şey seniSen bize çay kap gel ilkönce ondan sonra izin alarak konus tamam
Şarkı önerim geri dön geri dönBilgem ablam özledim geri dön
Dediğimi yap seriKomik şey seni
Yok murat beni dinleseydi suan bu durumda olmayacakti birleşmeyi kabul etmedi yok mok çektiŞarkı önerim geri dön geri dön
Bilemem Emirhan ya haberim yok valla kadire ve fatihe anlatıyorum durumları bilmiyorum diye anlamıyorlar eyt ye ayrilsalar keşke hcbznznYok murat beni dinleseydi suan bu durumda olmayacakti birleşmeyi kabul etmedi yok mok çekti
sonunu bildiğim fimleri izlemeyi sevmem benDert olmuş efeee
Bilgem ablam malulen emekli oldu bunların var daha yaşıBilemem Emirhan ya haberim yok valla kadire ve fatihe anlatıyorum durumları bilmiyorum diye anlamıyorlar eyt ye ayrilsalar keşke hcbznzn
Eren kim?
Hchdjdjdhd
Kadir senin durumun iyi değil fatihide al bı doktora gidin neyden bahsediyon
Mezara girince herhalde hchxjsBilgem ablam malulen emekli oldu bunların var daha yaşı
Aleyküm selamSelamın aleyküm Allahını bereketi üstünüzde olsun