E
Emirhan'
Ziyaretçi
Bence bırakın kişilere tapmayı kendinizi partinizi düşünün
Adamm gitti buldu selamımıAleyküm selam
Gelmeyecek bıkmış sizdenBilgem ablam özledim geri dön
Selam almamak olmazAdamm gitti buldu selamımı
Kral oyun başkanı olursan bilgemi alırsın dimi kadir'le Fatih'in bi ağrıları varda geçsin hxjzsnGelmeyecek bıkmış sizden
Az mantıklı düşünüp benim teklifimi kabul etseydi ben pb olcam demeseydi şuan işleri tikirinda ilerliyordu buda benim farkım mkdjdjrjdjdGelmeyecek bıkmış sizden
Papci diye okudum Allah affetsin jcjzjzjzAz mantıklı düşünüp benim teklifimi kabul etseydi ben pb olcam demeseydi şuan işleri tikirinda ilerliyordu buda benim farkım mkdjdjrjdjd
Bilgeyle yol yürüdük anlaşamadık ama dosttur kardeştir o baki kalacakKral oyun başkanı olursan bilgemi alırsın dimi kadir'le Fatih'in bi ağrıları varda geçsin hxjzsn
Papci diye okudum Allah affetsin jcjzjzjz
Coşkun abi farkın bu işte 🫡Bilgeyle yol yürüdük anlaşamadık ama dosttur kardeştir o baki kalacak
Ben bı kahve alıyorum Emirhan sende istermisin
Ob olmak ister tabi ki her oyuncunun hayalidir ama yanlış adamlarla yol yürüyerek olmaz bu işler örnek bkz. Diriliş İttifakı nasıl yol yürünür gösteriyor AlemeAz mantıklı düşünüp benim teklifimi kabul etseydi ben pb olcam demeseydi şuan işleri tikirinda ilerliyordu buda benim farkım mkdjdjrjdjd
Kahve sevmem ben sağlıga zararlıBen bı kahve alıyorum Emirhan sende istermisin
yokBilgeyle yol yürüdük anlaşamadık ama dosttur kardeştir o baki kalacak
Bana da bı bardak su plsssBen bı kahve alıyorum Emirhan sende istermisin
Ob değil parti Başkanı,abi ileri görüşlülüğüme güvenerek kabul etmedim teklifini ve sonuç ortadaOb olmak ister tabi ki her oyuncunun hayalidir ama yanlış adamlarla yol yürüyerek olmaz bu işler örnek bkz. Diriliş İttifakı nasıl yol yürünür gösteriyor Aleme
Şşşşş efe sana laf düşmedi
TmmdirKahve sevmem ben sağlıga zararlı
Bana da bı bardak su plsss
Dönmez zaten burası çok farklı bı dünya
La bebe sizin perdenin arkasındaki oyunlarınız adamı yorar paronayak edersiniz adamıOb değil parti Başkanı,abi ileri görüşlülüğüme güvenerek kabul etmedim teklifini ve sonuç ortada