Millete ban yedirmek için kendine hakaret ettiren bir aciz durumdasın suan işteBan kokusu alıyorum dedikten sonra yanlışlıkla efe gidecek diye korkuyorum bcbznsj
Sizden acizi yok bot field sizi hxjznznzMillete ban yedirmek için kendine hakaret ettiren bir aciz durumdasın suan işte
Kadir sen tecrübeli oyuncu olarak oyununa git hadiMillete ban yedirmek için kendine hakaret ettiren bir aciz durumdasın suan işte
Sizden acizi yok bot field sizi hxjznznz
Sizden boşunu görmedim fatih sayenizde şimdi siz yenileri ezmeye çalışın hadi abim2 ayda bir banini açtırıp burada milleti kışkırtan boş bir oyuncu hshshs
Sizden boşunu görmedim fatih sayenizde şimdi siz yenileri ezmeye çalışın hadi abim
Ağır oldu bu sankiBizde seni göremiyoruz be kardesim yoksun bizim için hshshs bayan oyuncu parti açmış koşşş
Saçmalama fatihBizde seni göremiyoruz be kardesim yoksun bizim için hshshs bayan oyuncu parti açmış koşşş
Saçmaladı da hadi bakalımAğır oldu bu sanki
korkacak olsak burda olmazdık murat 17 gün ban yiyip gelince rollenme genel chatteki halini biliyozBan kokusu alıyorum dedikten sonra yanlışlıkla efe gidecek diye korkuyorum bcbznsj
Günaydın rüyam nasılsın vol2korkacak olsak burda olmazdık murat 17 gün ban yiyip gelince rollenme genel chatteki halini biliyoz
harbiden heGünaydın rüyam nasılsın vol2
Senın gibi degılım, tecrübelerime tabi. Biz laf kalabalığı yapmayız, icraat yaparız. Hadi şimdi çayları al gel çabuk seriKadir sen tecrübeli oyuncu olarak oyununa git hadi
Saçmalama fatih
Kanıtın varsa atabilirsin fatih iftira atma senin gibilerin yaptığı sadece buNeyin peşinde koştuğunun açıkça söylenmesi zoruna mı gitti shshsh
Kanıtın varsa atabilirsin fatih iftira atma senin gibilerin yaptığı sadece bu
Senin ne ...... Olduğun belli fatih kapat çeneniAbicilik oynarken, DC de ağlama cart curt ederken biz sana kanıt sorduk mu çocuğum
Senin ne ...... Olduğun belli fatih kapat çeneni