E
E K R E M
Ziyaretçi
Yav bu ben değilim kral. Benim ismin aynısını yapmış arkadaş sağolsun.Kral dünkü konuştuğumuz mmuhabbeti oldu noldu sjsjsjs
Yav bu ben değilim kral. Benim ismin aynısını yapmış arkadaş sağolsun.Kral dünkü konuştuğumuz mmuhabbeti oldu noldu sjsjsjs
Ajsjsjjsjs patladım şuanYav bu ben değilim kral. Benim ismin aynısını yapmış arkadaş sağolsun.
Biri büyük Ekrem biri küçük EkremYav bu ben değilim kral. Benim ismin aynısını yapmış arkadaş sağolsun.
Başarılar dilerimPartimize Siz Değerli Dostlarımızı Bekliyoruz Sizleri ( Güçlü Gelecek PARTİSİ ) Olarak Selamlıyoruz.
Güçlü Gelecek partisi olarak sizlere gerekli eğitimi ve maddi desteği vermek isteriz. Böylece hızlı bir şekilde gelişip yükselebilirsiniz.
——————————————
-HOŞGELDİN HEDİYESİ 20M
-GÜNLÜK DEPO DESTEĞİ 5M
-10 BİN BAŞKANLIK VE VERGİ PUANINA 50M
-100 BİN BAŞKANLIK VE VERGİ PUANINA 80M
Eğitim Ödüllerimiz
İlkokul Mezunluğu 30 M
Ortaokul Mezunluğu 40 M
Lise Mezunluğu 50 M
Üniversite Mezunluğu 80 M
AKTİF DİSCORD KANALI VE DİSCORD KANALINDA DAHA FAZLA DESTEK
PARTİ İÇİNDE AKTİF OLAN BAŞKANLARIMIZA VİP HEDİYESİ
AYLIK SIRALAMA ÖDÜLÜ
Partimize Üye Getirene 40 M Yeşil Taş 10 Adet
—————————————
PARTİMİZE KATILDIĞINIZDA KOŞULSUZ ŞARTSIZ 20M LÜTFEN MESAJ OLARAK KATILDIM YAZINIZ
—————————————-
PARTİMİZ BAŞKANONLİNE OYUNUNUN EN İSTİKRARLI VE EN KALİTELİ VE YENİ PARTİSİDİR YÜKSELMENİZ PARTİMİZDE DAHA KOLAYDIR SADECE MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR.
E K R E M . / MEDYA KOORDİNATÖRÜ
Parti Başkanı : T U N A
Teşekkürler sayın başkanımBaşarılar dilerim
Zorba olma knk olBaşarılar noktalı ekrem başkanım
Biri büyük Ekrem biri küçük Ekrem
Derin devlet iş başında. Kırmızı kitap bu konuda ne diyorAjsjsjjsjs patladım şuan