Kelime bulamayinca iftira atmayı deneyen arkadaşlar var harbiden burası farklı bı yer ?Sakin olmayi öğrenince yaz bana tekrar, arrivederci.
Kelime bulamayinca iftira atmayı deneyen arkadaşlar var harbiden burası farklı bı yer ?Sakin olmayi öğrenince yaz bana tekrar, arrivederci.
Yandaşların iftira atmayı utanmiyomusunuz dicemde maalesef kelime bittiSakin olmayi öğrenince yaz bana tekrar, arrivederci.
Biri Kadir Aydın'a ulaşıp banlı olduğunu söyleyebilir mi? (Kadirin kendi sözüdür )Banlı giremez
VxbshshshxhshsjhxshdhshxhxhBiri Kadir Aydın'a ulaşıp banlı olduğunu söyleyebilir mi? (Kadirin kendi sözüdür )
Hocam bu nedir açıklar mısınız ?
SenHocam bu nedir açıklar mısınız ?
Bir saniye söyleşiye mani olmayın. Evet P A R G A L I Bey sizleri dinliyorum
Rasim Ozan OsimhenoğluHocam bu nedir açıklar mısınız ?
Niçin paylaştınız BaskanOnline Ailesi olarak merak ediyoruz ?Rasim Ozan Osimhenoğlu
Ben merak etmiyomNiçin paylaştınız BaskanOnline Ailesi olarak merak ediyoruz ?
sanane ya hesap mı verecem sanaNiçin paylaştınız BaskanOnline Ailesi olarak merak ediyoruz ?
Şşt söyleşi salonunda sessizlik! Evet Bay P A R G A L I sizdeyizBen merak etmiyom
sus senle mi uğraşacam benŞşt söyleşi salonunda sessizlik! Evet Bay P A R G A L I sizdeyiz
"Şok Şok Şok! Kameralarımıza saldırdı ! Söyleşi için gelen Bay P A R G A L I söyleşi salonunu karıştırdı !"sanane ya hesap mı verecem sana
RPGrollenme hamza
Sus"Şok Şok Şok! Kameralarımıza saldırdı ! Söyleşi için gelen Bay P A R G A L I söyleşi salonunu karıştırdı !"