Okulda bırsey yok, ticarette paraLafa tutunuz sizin yüzünüzden liseyi bitiremedim
Okulda bırsey yok, ticarette paraLafa tutunuz sizin yüzünüzden liseyi bitiremedim
Slm nbr
Çay kap gel seriYine kadir yine boş işler
Çay kap gel seri
Kral sende gel bizeOraletten çaya terfimi ettin sen kıyamam
Ana sen yeni çar mısınYine kadir yine boş işler
Blgm 2Ana sen yeni çar mısın
İzin verdik ona,Takılıyor oAna sen yeni çar mısın
Dediğimi yap, sorgulamaOraletten çaya terfimi ettin sen kıyamam
Blgm 2
Bilmiyoz ilk defa duydum benAdap ne
Bizim partiye gel kadire karsi kurulduk (!)Ben bilge falan tanımam kimse ile göbek bağım yok bilge dediğiniz kişiyle aynı anda aynı partide hiç bulunmadım tanımam etmem ne kötü bilirim nede iyi
Anadolu dusunce ve ahlak partisiAdap ne
Adap dernegı baskanı zansAnadolu dusunce ve ahlak partisi
Adap
İzin verdik ona,Takılıyor o
Adap ne
Kral boşver adap falan gel bu tarafa TG gel istersen az konuşakAdap ne biliyormusun kral
Kadir ve etrafındakiler abi dedikleri kişi vardı ismini zikretmiyorum çünkü sözünde durmayan bir kişi idi neyse ismi lazım değil. O kişi le tartışırken kadir ve avaneleri sürekli müdahil oluyorlar dedimki bak kadir ve arkadaşları abi diyorsunuz abinizle tartışıyorum abiniz kendi savunabilir siz girmeyin bunlar sürekli araya giriyorlar adap öğrettik işte
abileri konusurken artıkonusmamayı öğrendiler
kadir o zamanlar oralet içiyordu şimdi çay isteyince şaşırdım
He birde kadirle konusacaksan etrafındakileride etiketle bir konu oldumu beraber konusurlar eksik kalmasınlar tek yapamıyorlar
Tamam şimdi koş çay kap gel 4 taneAdap ne biliyormusun kral
Kadir ve etrafındakiler abi dedikleri kişi vardı ismini zikretmiyorum çünkü sözünde durmayan bir kişi idi neyse ismi lazım değil. O kişi le tartışırken kadir ve avaneleri sürekli müdahil oluyorlar dedimki bak kadir ve arkadaşları abi diyorsunuz abinizle tartışıyorum abiniz kendi savunabilir siz girmeyin bunlar sürekli araya giriyorlar adap öğrettik işte
abileri konusurken artıkonusmamayı öğrendiler
kadir o zamanlar oralet içiyordu şimdi çay isteyince şaşırdım
He birde kadirle konusacaksan etrafındakileride etiketle bir konu oldumu beraber konusurlar eksik kalmasınlar tek yapamıyorlar
Kral boşver adap falan gel bu tarafa TG gel istersen az konuşak
EyvAllah kral cansın boşver gel az gez toz bak ben varım burdaAvnicim seni çok seviyorum bilirsin. muhabbetinde hoş adabında