A
AKTO
Ziyaretçi
rabiot kostic hummels da çekerse dursun baskanım bi 5 sene daha (ömrü yeterse) bizimle
rabiot kostic hummels da çekerse dursun baskanım bi 5 sene daha (ömrü yeterse) bizimle
senin davet etmen yeter canım geliyorumAkto boşver osimheni rabiotu atla uçağa saltanata geliyosun kardeşim
Bu adam çok doğru konuşiyirAkto boşver osimheni rabiotu atla uçağa saltanata geliyosun kardeşim
ya kral herşeye bi bahane buluyorsun sen ömrü hayatında bu lige 100mn luk gelen adam gördün mü otur koltugunda izle şimdi. tebrik etmeyide ögrenDemek ki Galatasarayı bu sefer 5-0 değil 5-1 yencez golü osimhen atcak sorun değil
Şaka şaka Başarılar dilerim kendisine. Idolü immobile yi tekrar göreceği için heyecan mutlaka vardır
Amacım tartısmak değil kral. Yanlış anlama tebrik te ettim başarı dileyerek. Sonuc değişmez şimdiden söyledim. Bunda kızacak bişey yokya kral herşeye bi bahane buluyorsun sen ömrü hayatında bu lige 100mn luk gelen adam gördün mü otur koltugunda izle şimdi. tebrik etmeyide ögren
sezon sonu sende izlersin 5. yildizi takışımızıAmacım tartısmak değil kral. Yanlış anlama tebrik te ettim başarı dileyerek. Sonuc değişmez şimdiden söyledim. Bunda kızacak bişey yok
Eskiden bu kalpleri bana atardın 🥹
SNDKSNDJSBDJSNFBAKDNSKKDŞANFKS
Sakatlansa diye diye böyle seyler umit etmeyin.günah.sezon sonu sende izlersin 5. yildizi takışımızı
rafa silvanız bi sakatlansa bittiniz rotasyon yapın biraz
25 kat yukarısındaEkli dosyayı görüntüle 17861
Nerde benim yeni karım @Osimhen
osimhen maskesi satılır 50 tl akşsdşalksfşlkdsgdsgSNDKSNDJSBDJSNFBAKDNSKKDŞANFKS