Mizah yaptık kral çok takma
Dalga geçilecek bir konu mu hocam SGK ne alaka ayrıca fazla çekilen maaş
Dalga geçilecek bir konu mu hocam SGK ne alaka ayrıca fazla çekilen maaş
Şu an tüm makamlara direkt olarak yatıyor, maaş sistemini değiştirdik zaten.Gününde yatmama,
Fazladan maaş çekme.
Yatan maaşı makam sahıbı unutup çekememezlik ve maaşın yanması
İşte ferasetŞu an tüm makamlara direkt olarak yatıyor, maaş sistemini değiştirdik zaten.
Kişinin çekmeme gibi bir durumu olsa da otomatik yatıyor.
Haftalık maaş ödülü al butonuna tıkladıgında içeriğin değiştiğini göreceksiniz, maaş günü geldiğinde saat 9'da yatıyor artık.Şu an tüm makamlara direkt olarak yatıyor, maaş sistemini değiştirdik zaten.
Kişinin çekmeme gibi bir durumu olsa da otomatik yatıyor.
Evet 09:00 olarak görüyoruz, denemesi de ilk maaş gunu olan ayın 5. Günün de olucak zaten.Haftalık maaş ödülü al butonuna tıkladıgında içeriğin değiştiğini göreceksiniz, maaş günü geldiğinde saat 9'da yatıyor artık.
Bir yanlıs var mıdır?
Yine otomatik yatsın ama, bulunduğun ilde toplanan vergi puanı pay edilmesidir olabilir meselaHaftalık maaş ödülü al butonuna tıkladıgında içeriğin değiştiğini göreceksiniz, maaş günü geldiğinde saat 9'da yatıyor artık.
Bir yanlıs var mıdır?
Kendini öne çıkartmaktan başka işin yok kadir çeneni kapatır mısın lütfen jxhzmurat gereksiz konuşma fikrin yoksa bence izle kral hı
Murat ne istiyorsun küfür mü anlamadım ki.Kendini öne çıkartmaktan başka işin yok kadir çeneni kapatır mısın lütfen jxhz
MonofobiMurat ne istiyorsun küfür mü anlamadım ki.
Biri şununla ilgilensin, ilgi istiyor arkadas yalnız kalmış
ne var adam ilgi istiyor verin ilgiyiMonofobi
BddbxhxbxbxznxnxbMonofobi
En azından şizofreni yok o da iyiMonofobi
Boşver onu bunu gelmemişsin dahaBu her konu da fikri, yorumu olan ama hiçbir şey bilmeyen eleman tipi değilmi
Yanlış yere cevap verdim zannedip yorumu sildim lsjsjdklsBoşver onu bunu gelmemişsin daha
BdbbxbxbxbYanlış yere cevap verdim zannedip yorumu sildim lsjsjdkls
Gelcem bekleBoşver onu bunu gelmemişsin daha
Ok bekliyom uyicam (şüpheli) bak hızlı ddhdhdhsshhssGelcem bekle
Uyuuuuu daaaaaaa git yaw Fatih K ..Ok bekliyom uyicam (şüpheli) bak hızlı ddhdhdhsshhss
YoooookUyuuuuu daaaaaaa git yaw Fatih K ..
Belki yarın belki yarından da yakınOk bekliyom uyicam (şüpheli) bak hızlı ddhdhdhsshhss