Söylesene övip genel merkez binasına bi uğrasın @AVNİ (V3)
Medya alacaktım yaw keşke alsaydım o zaman kazandırdık bakBirazdan geliyorum başkan piyasanın altını üstüne getirmeye
Yok olmaz sen uğra bir ara müsait oluncaSöylesene övip genel merkez binasına bi uğrasın @AVNİ (V3)
Ay diyince öyle sandımNeden batsın ?
Say normalde kazandı sayAy diyince öyle sandım
Ya ben medya alacaktım unuttum çok gerginim şu anda sonuçlar açıklansa da içim rahatlasaMedya alacaktım yaw keşke alsaydım o zaman kazandırdık bak
Sen say devam etSay normalde kazandı say
Yok yok o bi uğrasın ben görüşücem asjhdfasdsaYok olmaz sen uğra bir ara müsait olunca
Ben alsaydım net kazanmıştık bizYa ben medya alacaktım unuttum çok gerginim şu anda sonuçlar açıklansa da içim rahatlasa
Görüşünce beraber döneriz diyon yaniYok yok o bi uğrasın ben görüşücem asjhdfasdsa
Bakalım ya kıyasıya bi sonuç olabilir (45. Dönem Gk )Ben alsaydım net kazanmıştık biz
yok ashdgasghdasdGörüşünce beraber döneriz diyon yani
Ah be keşke sana ataydımBakalım ya kıyasıya bi sonuç olabilir (45. Dönem Gk )
Ayıp ayıp o kadar gelecek ayağına kadaryok ashdgasghdasd
Gelsin ben onun ayağına zincir çakarım bir yere gidemez (gizli bilgi)Ayıp ayıp o kadar gelecek ayağına kadar
Ayıp başkan düzgünce eğleniyoruz şimdi sen neden Hamzaya hakaret ediyorsunNe oldu ine mi battı başkanım
Korktum (çok gizli ben bile anlamam o derece)Gelsin ben onun ayağına zincir çakarım bir yere gidemez (gizli bilgi)
Hakaret etmedim ay dedi ine battı sandımAyıp başkan düzgünce eğleniyoruz şimdi sen neden Hamzaya hakaret ediyorsun
asdfghfafshgdasda şifreli bilgiKorktum (çok gizli ben bile anlamam o derece)