48. Dönem Oyun Başkanlığı Seçim Değerlendirmesi (5 Kişi İçeride)

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
48.Dönem Oyun Başkanlığı Seçimi Sona Ermiştir. Seçimi Kazanan Coşkun Başkanıma ve Seçimi Kaybeden Şimal Başkanıma Tebriklerimi Sunuyorum.

Video Mizah Amaçlıdır. Kimse Küçümsenmemektedir. Seçimde Yarışan Her İki Tarafında Eğlenip Güleceğinden Hiç Süphem Yoktur.
Video?

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Anadolu ajans verilerine (benim yaptığım verilere ) göre @Coşkun Karaosmanoğlu seçimi kazanmıştır. Hayırlı olsun.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
sen yap darbeni ordu hükümette kim varmış dinlemiyor en son darbeyi kendi arkadaşlarına yaptılar sıkıntı yok yani takıl kafana göre 😁
kral ben sonuca bakarım. ki bunu görerek yaşayarak tecrübede ettik darma duman oldular tankla geçmişler sanki üzerlerinden oy bile çıkmıyor adamlardan eeee makam sevdalısı onca adam var çil yavrusu gibi dağıldılar sonuç olumlu :D yani 1 kişiye yapacağın darbenin önemi yok genele bakmak lazım :D

Thanatos.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
kral ben sonuca bakarım. ki bunu görerek yaşayarak tecrübede ettik darma duman oldular tankla geçmişler sanki üzerlerinden oy bile çıkmıyor adamlardan eeee makam sevdalısı onca adam var çil yavrusu gibi dağıldılar sonuç olumlu :D yani 1 kişiye yapacağın darbenin önemi yok genele bakmak lazım :D
Türkçe meali ne zaman gelir be üstadım jcjsnsn

TunaBey8

🥶
Vatandaş
yap be kralım âlasını yaparsın sen her şeyin