I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Hxhxhxhhxasdfghfafshgdasda şifreli bilgi
Hxhxhxhhxasdfghfafshgdasda şifreli bilgi
Yalan haber ben böyle bir şey demedim 5 olcak oBudun 2 üye
Saltanat transfer
-
Avni
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz ama olmuyor ki böyle iki ortak bir birine yalancı der miYalan haber ben böyle bir şey demedim 5 olcak o
Biz böyle anlaşıyoruz kral araya girmeKendi kendinizle çelişiyorsunuz ama olmuyor ki böyle iki ortak bir birine yalancı der mi
Kolay gelsin size de konu benim konu başka yerde tartışsanız sevinirimBiz böyle anlaşıyoruz kral araya girme
Öncelikle saltanat partisine girmeniz lazım sonra yeni çeri olmak için başvuru yapacan bu kadarAvnistan Cumhuriyetinden vatandaşlık nasıl alabilirim ? @AVNİ (V3)
Kolay gelsinklimalı salonumuz mevcuttur
Saltanat partisine katilip vize islemlerinizi halledebiliriz başkanımAvnistan Cumhuriyetinden vatandaşlık nasıl alabilirim ? @AVNİ (V3)
yaw her fırsatta deneme asjhdgafsjhgdasdsaÖncelikle saltanat partisine girmeniz lazım sonra yeni çeri olmak için başvuru yapacan bu kadar
Turist olarak gelsemSaltanat partisine katilip vize islemlerinizi halledebiliriz başkanım
Hdhdhshssgss başarının sırrı önce Kaan celikden sonra denemekden geçer öle demeyaw her fırsatta deneme asjhdgafsjhgdasdsa
1 haftalık turist gezilerimizde mevcutturTurist olarak gelsem
doğru diyon asdjhgasdasHdhdhshssgss başarının sırrı önce Kaan celikden sonra denemekden geçer öle deme
Ekmek reis bizde o da kapıda görevliama başarının sırrı ekmek reisten geçer orayı düzeltelim