Bilgemin hesabımıablasının gülü sen ne anlatıyon beni kışkırtaman gir oraya ordu darbe menüsüne 1.darbe başlığı var aç oku sen daha oyunu keşfetmeden önce eğitim yapmayı bilmiyorken biz darbe yapıyorduk
sana Türkçede anlatsak anlaman sıkıntı yok murat
Anka ya göre de biz öndeyiz hadi hayırlısıAnadolu ajans verilerine (benim yaptığım verilere ) göre @Coşkun Karaosmanoğlu seçimi kazanmıştır. Hayırlı olsun.
Sızıntı var kubi TRT yi basalım hchznznAnka ya göre de biz öndeyiz hadi hayırlısı
Ben fox izliyodum ya dur bi atv açayımSızıntı var kubi TRT yi basalım hchznzn
senin sandıklar %30da kalmış hep kıyıları açmışlarAnka ya göre de biz öndeyiz hadi hayırlısı
Trafoya Kedimi SoktunuzAnka ya göre de biz öndeyiz hadi hayırlısı
Başkan bizdeki veriler kaç seçimdir şaşmiyorAnka ya göre de biz öndeyiz hadi hayırlısı
Zaten ben anlamıyom anadolu ajansı aktif oyun başkanına bağlı o birşeyler yapıyor artıkBaşkan bizdeki veriler kaç seçimdir şaşmiyor
Ver ekrana izmirisenin sandıklar %30da kalmış hep kıyıları açmışlar
Darbeci fatillahcilar kim bilir nereyi ele geçirdi sinsile ufjdjzjzBen fox izliyodum ya dur bi atv açayım
Tankları göndericem şimdiDarbeci fatillahcilar kim bilir nereyi ele geçirdi sinsile ufjdjzjz
TBMM önündeyim beni bi alsana kubi xhzhzbTankları göndericem şimdi
Ajsjsjs, darbe erken sonlandı ama yıne toparlanamadılar sjsjsjkral ben sonuca bakarım. ki bunu görerek yaşayarak tecrübede ettik darma duman oldular tankla geçmişler sanki üzerlerinden oy bile çıkmıyor adamlardan eeee makam sevdalısı onca adam var çil yavrusu gibi dağıldılar sonuç olumlu yani 1 kişiye yapacağın darbenin önemi yok genele bakmak lazım
İndi bindi 20₺TBMM önündeyim beni bi alsana kubi xhzhzb
Neyse ben egoya biniyomİndi bindi 20₺