Ekonomi Bakanı Oyun Başkanlığı hk. (2 Kişi İçeride)

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Sayın Coşkun Karaosmanoğlu,

Oyun Başkanlığı seçimini büyük bir farkla kazanmanızı büyük bir memnuniyetle öğrendim ve sizi içtenlikle tebrik ederim.
Sonuçların gerçekleri yüzlerine vurması oldukça eğlenceliydi.

Görünen o ki, boş sözler yerine güven ve kararlılıkla hareket etmek her zaman kazandırıyor. Bu başarıyı, Dostluğumuzun geleceği için atılacak sağlam adımların bir başlangıcı olarak görüyorum.

Tüm İttifaklar Partilerimize teşekkür ediyorum.

Diğer aday Şimal’e de göstermiş olduğu gayretine teşekkür ederiz.

Başarılarınızın devamını diler, bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inancımın tam olduğunu belirtmek isterim.

Saygılarımla,

**Oğuzhan Ülker**
Ekonomi Bakanı

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Sayın Coşkun Karaosmanoğlu,

Oyun Başkanlığı seçimini büyük bir farkla kazanmanızı büyük bir memnuniyetle öğrendim ve sizi içtenlikle tebrik ederim.
Sonuçların gerçekleri yüzlerine vurması oldukça eğlenceliydi.

Görünen o ki, boş sözler yerine güven ve kararlılıkla hareket etmek her zaman kazandırıyor. Bu başarıyı, Dostluğumuzun geleceği için atılacak sağlam adımların bir başlangıcı olarak görüyorum.

Tüm İttifaklar Partilerimize teşekkür ediyorum.

Diğer aday Şimal’e de göstermiş olduğu gayretine teşekkür ederiz.

Başarılarınızın devamını diler, bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inancımın tam olduğunu belirtmek isterim.

Saygılarımla,

**Oğuzhan Ülker**
Ekonomi Bakanı
Dünyanın En Büyük Ekonomi Bakanı

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
olur ben yazarım da sen de yazdırabilecek kapasite var mı bilemiyorum, sen kendini bu kadar ifade edemezsin 3 cümleyi bir araya getiremezsin hayatta inanmam söyle hadi 😀
Üç cümleyi bir araya getiremem demişsin, ama bakıyorum sen de pek fazla bir şey toparlayamamışsın.