nerde ısmarlayacaksın konya mı kastamonu muSiz boşverin menemeni makarnayı gelin ben size etliekmek ısmarlayayım ögşeögdögld
nerde ısmarlayacaksın konya mı kastamonu muSiz boşverin menemeni makarnayı gelin ben size etliekmek ısmarlayayım ögşeögdögld
@Kadir Aydın okey oynuyorsusun az
bensizmi@Kadir Aydın okey oynuyor
Konyanerde ısmarlayacaksın konya mı kastamonu mu
Etli ekmek ulmaz ya yağlı yağlı ağır gelir severim ama geceleri ulmaz menemen enazından dengeliyor makarnada hamur olduğu için dengeliyorSiz boşverin menemeni makarnayı gelin ben size etliekmek ısmarlayayım ögşeögdögld
seni almayı düşünüyordu ama o pp den sonra bilemedim yancı olabilirsin belkibensizmi
ne varmış ppmde ¿seni almayı düşünüyordu ama o pp den sonra bilemedim yancı olabilirsin belki
Eymenşme söylim hemen o güzel ekleriyle hazırlasın salçalıBana da ?
Hayır istemez kalsınEymenşme söylim hemen o güzel ekleriyle hazırlasın salçalı
benlik hiç sorun yok beraber de çekilebiliriz ama @Kadir Aydın ne der bilmiyorumne varmış ppmde ¿
kadiri dövdürteyimmi ?benlik hiç sorun yok beraber de çekilebiliriz ama @Kadir Aydın ne der bilmiyorum
Evetkadiri dövdürteyimmi ?
Ben anlamam yap işte sen sonra kola al kadir Aydın dedi bak okeyden kalkıp gelecek az sonra sinirli olacakEymenşme söylim hemen o güzel ekleriyle hazırlasın salçalı
yarın çay içcez sen kavgaya karışma
ben karışmam ona sende o işkadiri dövdürteyimmi ?
Tamamyarın çay içcez sen kavgaya karışma
Yapmıyorum satenHayır istemez kalsın
tamam halletcem şimdiben karışmam ona sende o iş
Yapma şunu be dkdbdkdbdkdbd