A
A K G
Ziyaretçi
durduramıyorum xkqkwnsndYapma şunu be dkdbdkdbdkdbd
durduramıyorum xkqkwnsndYapma şunu be dkdbdkdbdkdbd
Dkdhdkddhdjdgdurduramıyorum xkqkwnsnd
O değilde börek yiyelimmi hamur getirsene gelirken börek yapakBen anlamam yap işte sen sonra kola al kadir Aydın dedi bak okeyden kalkıp gelecek az sonra sinirli olacak
Politik Mutfak Medya kuracam her gün bize yemek tarifi verecen kabul muO değilde börek yiyelimmi hamur getirsene gelirken börek yapak
Şuan olmaz bunun için önce oylama yapalım kabul olursa kuralım eymenemen mutfağı olarakPolitik Mutfak Medya kuracam her gün bize yemek tarifi verecen kabul mu
Mantıklı yapPolitik Mutfak Medya kuracam her gün bize yemek tarifi verecen kabul mu
Şuan olmaz bunun için önce oylama yapalım kabul olursa kuralım eymenemen mutfağı olarak
Mantıklı yap
Destekliyorum bendeEmob dediyse yaparız
EmobbbbbbMantıklı yap
Vergi yerine cigköfte versem@dincoglu onay ver vergi
Man a manEmobbbbbb
Bu hayatta uzak durulacak 3 harfli şeylerEkli dosyayı görüntüle 17924İstanbul Gaziosmanpaşa’ya yakın olan varsa gelsin makarna yiyelim gönül isterdi soğanlı menemenle kutlayalım ama hazırda bu vardı kos koca başkanonline oyunun cubmur başkanlık seçimi bitmiş bunu kutlamazsak olmaz hayırlı olsun herkeze yeni cuhmur başkanımıza saygılar sevgiler gelmek isteyen gelsin kutlayalım yubiii sağdan soldan hop hop disko disko partazine
Mileh yoksa ben de yokumBu hayatta uzak durulacak 3 harfli şeyler
Tuz
Van
Gop (kesinlikle gitmeyiniz 2 dk dolaşınca cüzdanınız boşalır)
Bu üç şeyden uzak dur ama esnetmeler yapabilirsin mesela tuz yiyebilirsin Van'a yolun düşer gidersin amaa GOP'un adını duydunmu kaçın kaçınMileh yoksa ben de yokum
MFŞSMFŞSLGĞSLGŞSBu üç şeyden uzak dur ama esnetmeler yapabilirsin mesela tuz yiyebilirsin Van'a yolun düşer gidersin amaa GOP'un adını duydunmu kaçın kaçın
Gülme ciddi bir konu bu devletin bekası için GOP'a atom bombası atılması gerekMFŞSMFŞSLGĞSLGŞS