A
A K G
Ziyaretçi
xnsksnnqwkdkYa dkdhdkddhdjdb
xnsksnnqwkdkYa dkdhdkddhdjdb
dinlenip geliyorum gülmeye devam edicemErenA nın FurkanB nin budunC nin garanti gördükleri seçimler dışındada seçimlere girebilecek potansiyellerinin olmasını umuyor, zevkle seyrediyoruz
@Şimal nazzz magarsusa katılıyorum bak mesela kendisi 812763 adaylıktan sonra seçim kazandı. Ama sen yine de o kadar aday olma.İnşallah başka sefere yılmak yok .
Gel senide birşey yaparız Ahmet gibi belki üzülme daha çok yolun var Genco@Şimal nazzz magarsusa katılıyorum bak mesela kendisi 812763 adaylıktan sonra seçim kazandı. Ama sen yine de o kadar aday olma.
Yok sağol 82726 kez aday olmak istemiyorumGel senide birşey yaparız Ahmet gibi belki üzülme daha çok yolun var Genco
sen 1 kere olabilirsen o sana yeter boşver sen rekabeti bizimle yarışabilmeyi falanYok sağol 82726 kez aday olmak istemiyorum
Ne olim meselasen 1 kere olabilirsen o sana yeter boşver sen rekabeti bizimle yarışabilmeyi falan
ona ben karar veririm müsait oluncaNe olim mesela
geldinmi sen gene abicim @E M İ R H A N al öğrencini yavrum burdanYine yaptı boşunu
kudurtma be kardeşim milletigeldinmi sen gene abicim @E M İ R H A N al öğrencini yavrum burdan
Emirhanın öğrencisi miyim KENDLALDKFLFNFLFLSMDŞKFgeldinmi sen gene abicim @E M İ R H A N al öğrencini yavrum burdan
Öncelikle şimal naz başkanıma bir teşekkürü borç bilirim.aday olmak istedigi için bizde kazanmaz deyip geri cekilmedik destekledik iyikide desteklemişiz.Söz konusu birilerinin eteğine sıgınıp veya güdümünde olan bazı oyuncularımız gibi korkmadık dim dik kaybetmeyide göze alarak bir bayan oyuncuyu destekledik.Korkak gibi terim kullanmam senin kelime hazinenin ne kadar çirkin olduğunun bir kanıtı sırf işin güçün ortamı germek ön planda olmak biz nezaket kuralı gereği şimal naz başkanımızın isteğini kırmadan desteklerken hiç yanılmadık.Kaybetmeninde kazanmanında bir üsülü var böyle korkak gibi terim kullanmak anca kendini kelimelerle güçlü hissedenlerin huyudurGenel Kurmay Başkanı olarak ; Diriliş İttifakının Kıymetli Partilerinden ASİL TÜRK Partisi 48.Dönem Oyun Başkanı Adayı @Coşkun Karaosmanoğlunu tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim.
Herhangi bir yanlışta ordunun karşısında duracağının garantisini kendisine vermiş bulunmaktayız (tabiki diriliş ittifakına çalışmak şartıyla)
Seçimde karşıdan aday çıkan cesaretiyle göz kamaştıran maalesef kaybeden şimal başkanıda mücadelesinden dolayı tebrik ederim. İnşallah başka sefere yılmak yok .
Aday çıkarmayan korkak gökbudun partisine birazcık cesaretlenmelerini tavsiye ederim.
ErenA nın FurkanB nin budunC nin garanti gördükleri seçimler dışındada seçimlere girebilecek potansiyellerinin olmasını umuyor, zevkle seyrediyoruz
AltınOk&Diriliş Bu seçimdede elele Next Station
Ekli dosyayı görüntüle 17902
Şu konuşman Bile dosta korku veriyor rota oluşturuldu, Hedefe kilitlenildiÖncelikle şimal naz başkanıma bir teşekkürü borç bilirim.aday olmak istedigi için bizde kazanmaz deyip geri cekilmedik destekledik iyikide desteklemişiz.Söz konusu birilerinin eteğine sıgınıp veya güdümünde olan bazı oyuncularımız gibi korkmadık dim dik kaybetmeyide göze alarak bir bayan oyuncuyu destekledik.Korkak gibi terim kullanmam senin kelime hazinenin ne kadar çirkin olduğunun bir kanıtı sırf işin güçün ortamı germek ön planda olmak biz nezaket kuralı gereği şimal naz başkanımızın isteğini kırmadan desteklerken hiç yanılmadık.Kaybetmeninde kazanmanında bir üsülü var böyle korkak gibi terim kullanmak anca kendini kelimelerle güçlü hissedenlerin huyudur
Bu konuşmayı Senin anlamanı beklemiyorum zatenŞu konuşman Bile dosta korku veriyor rota oluşturuldu, Hedefe kilitlenildi
Cinsiyet diyorsun doğruBu konuşmayı Senin anlamanı beklemiyorum zaten
Senin gibiler hep cinsiyet üzerinden üzerime gelıyon başka bir kelime bilmiyonuz kelime dagarcınızı geliştirin benceCinsiyet diyorsun doğru
Hırsıza hırsız denir , dolandiriciya dolandırıcı , sapığa sapık nedir kelime dağarcığı ile alakası yok bununSenin gibiler hep cinsiyet üzerinden üzerime gelıyon başka bir kelime bilmiyonuz kelime dagarcınızı geliştirin bence
yooo sanada diyorum korkaksın ve kendimi güçlü hissediyorum seni görünce teşekkürler sevgi pıtırcığımKaybetmeninde kazanmanında bir üsülü var böyle korkak gibi terim kullanmak anca kendini kelimelerle güçlü hissedenlerin huyudur