Adalet Bakanından Duyuru ⚖️ (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başkan Online topluluğunun değerli üyeleri,

Son zamanlarda, TRAY adlı oyuncunun, Rabia M. adlı arkadaşımıza yönelik taciz edici ve rahatsız edici davranışlarda bulunduğuna dair ciddi şikayetler almış bulunmaktayız. Oyun içi huzuru ve adaleti sağlamak adına, bu durumu detaylı bir şekilde inceleyerek gerekli tedbirleri alma sorumluluğumuz bulunmaktadır.

Yapılan incelemeler sonucunda, TRAY adlı oyuncunun oyun kurallarını ve topluluk standartlarını açıkça ihlal ettiği, Rabia M. adlı oyuncumuza karşı tehditkar ve saygısız tutumlar sergilediği tespit edilmiştir. Bu tür davranışlar, Başkan Online topluluğunun sağlıklı ve keyifli bir ortam olarak kalmasına ciddi zararlar vermektedir.

TRAY ın bu eylemleri, yalnızca bireysel oyuncuların oyun deneyimlerini olumsuz etkilemekle kalmamış, aynı zamanda topluluğun genel güvenliğini ve huzurunu da tehlikeye atmıştır. Bu nedenle, TRAY adlı oyuncunun istenmeyen oyuncu ilan edilerek Başkan Online topluluğundan süresiz olarak men edilmesine karar verilmiştir. Bu kararın, Başkan Online topluluğunun huzurunu ve güvenliğini koruma adına atılmış önemli bir adım olduğuna inanıyor, topluluğumuzun diğer üyelerinin de bu tür davranışlardan kaçınmasını ve birbirine karşı saygılı olmasını temenni ediyorum.

Konu ile ilgili ss ler, Yükselen Gençlik partisi tarafından yönetimde sunulmuştur. @BaşkanOnline

Saygılarımla,

Manisalı Emre
47.Dönem Adalet Bakanı
IMG_3276.jpeg

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu nedir arkadaş ya, su oyundaki bayan oyuncularımıza edepli ve adaplı davranın. Tamam kavga, tartışma her zaman olur ama bayan oyuncularımız her zaman baş tacıdır.

Onları koruyup kollamak yerine Böyle terbiyesiz ahlaksız girişimlerde bulunanlar bir an önce yargılanıp aramızdan gitmelidir.

Bu konuda adalet bakanını destekliyorum

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Sen hala yükselendeyken bana yaptıklarını sana söyledim ve onu partiden attın şimdi yeni partinde hemen yanına almışsın. Bir kez daha nasıl biri olduğunu hepimize gösterdin. Bravo
Yusufu partiden atan benim sen ne konusuyosun ya .onu yanima alan da ben degilim Kaan. Nasi biri oldugumla alakali sen kimsin ki yorum yapicaksin konusmak icin konusma benimle

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Burası adalet bakanı kararları postu kavganızı forum sohbetten yapınız

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Bende sana yükselen genclik parti baskaninin bana 3 gun once özelden ettigi kufurleri gönderiyim bakalim yakistircak misin kadir
Ben (Oğuzhan ), Ecem herkesin içinde bana ettiğin küfürleri tüm herkes görüyordu , bizim eskiden bir ilişkimiz olduğunu tüm oyun biliyor kalkıp özelimizi açman çok saçma , bir ton küfür et , sonra gel bana Oğuzhan küfür etti de , seninle aramızdaki muhabbet eski sevgili olduğumuzdan kaynaklı utanmadan bide iyice rezilliğine devam ediyorsun

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Edep ile edepsiz arasında ki fark sadece bı ek değil karakter meselesi .Her ne kadar sanal ortam da olsa kimsenin kimseye bu sekilde sapıkça yaklaşımları nefsini burada tatmin etmek gibi bir haysiyetsizlik söz konusu olunca biz burada barınmalarını asla ve asla kabul etmeyiz gereğinin yapılmasını yönetimden ricamızdır .

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Edep ile edepsiz arasında ki fark sadece bı ek değil karakter meselesi .Her ne kadar sanal ortam da olsa kimsenin kimseye bu sekilde sapıkça yaklaşımları nefsini burada tatmin etmek gibi bir haysiyetsizlik söz konusu olunca biz burada barınmalarını asla ve asla kabul etmeyiz gereğinin yapılmasını yönetimden ricamızdır .
Hatırlamadığım için soruyorum kadınlara rahatsızlık verdiği için partiden çıkmasını isteğimiz yunus611 partinize almamış mıydınız ?

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Hatırlamadığım için soruyorum kadınlara rahatsızlık verdiği için partiden çıkmasını isteğimiz yunus611 partinize almamış mıydınız ?
Dur dur bende hatırlıyorum bize algı yapmışlardı hatta atmadınız diye partiden oysa ki olayı öğrendiğimiz günün akşamı partiden çıkarmıştık

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE
Vatandaş
Kafası yerinde olmayan ahlaksız ve terbiyesiz şahıs umarım en kısa zamanda aramızdan gider.

Bayan oyuncular bu oyunun birer çiçekleridir ve baş tacıdır. Onlarla en saygılı şekilde konuşulması gerekiyor. Tabikide bir Rp oyunundayız gerektiği zaman gerekli tepkiler vericez bunlar normal.
Fakat aramızda böyle oyuncular olduğu sürece de bu oyundaki Rp akışı devam edemez.

Yönetimimizin doğru kararı vereceğinden şüphem yoktur.

Adalet bakanımızı bu konuda destekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...