Adalet Bakanından Duyuru ⚖️ (11 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240520_012441-1.jpg
    Screenshot_20240520_012441-1.jpg
    758.3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20240904_131816.jpg
    IMG_20240904_131816.jpg
    80.6 KB · Görüntüleme: 60

KURT 77

Üye
Vatandaş
Şu oyunda şu olaylar için daha şaşırtacak bir şey çıkmaz diyorum yine çıkıyor, yine çıkıyor lanet olsun

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Olayın yaşandığı tarih 16 Mayıs sağdaki fotoğraf 1 hazirana ait neredeyse bütün oyunun bildiği konuyu sizin bilmemeniz şaşırttı
Şimdi buradaki amaç nedir başkan bu paylaştığınız şeyle bu konu aynı şey mi bej burada parti adı geçirdim mi bı bak saltanat asıl Türk yada altın ok kim olursa olsun umrumda olmaz bu arada ss işlerine benim aklım etmez bu konuda da hiccc bilgim yok eğer düşman edinmek istiyorsan şahsi kavgan olurum sorun değil eğer saltanatı Asil Türk e düşman edeceksen hodri meydan o oyuncu istenmeyen oyuncu ilan EDİLECEK gerekirse oyun başkani makamı alınsın umrunda olmaz o omurgasız adamla aynı mecrada bulunmayı dahi istememm gururun varsa çık insan gibi yapılanın yanlış olduğunu şöyle böyle bir omurgasızi savunuyorsan ben daha bişey demiyorum

A

AKTO

Ziyaretçi
Şimdi buradaki amaç nedir başkan bu paylaştığınız şeyle bu konu aynı şey mi bej burada parti adı geçirdim mi bı bak saltanat asıl Türk yada altın ok kim olursa olsun umrumda olmaz bu arada ss işlerine benim aklım etmez bu konuda da hiccc bilgim yok eğer düşman edinmek istiyorsan şahsi kavgan olurum sorun değil eğer saltanatı Asil Türk e düşman edeceksen hodri meydan o oyuncu istenmeyen oyuncu ilan EDİLECEK gerekirse oyun başkani makamı alınsın umrunda olmaz o omurgasız adamla aynı mecrada bulunmayı dahi istememm gururun varsa çık insan gibi yapılanın yanlış olduğunu şöyle böyle bir omurgasızi savunuyorsan ben daha bişey demiyorum
yapılan zaten yanlış ama siz parti başkanısınız partinize kimin girdiğini bilmeniz gerek

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Olayın yaşandığı tarih 16 Mayıs sağdaki fotoğraf 1 hazirana ait neredeyse bütün oyunun bildiği konuyu sizin bilmemeniz şaşırttı
Bak biz partiyi 16 Mayıs'ta yeni kurmuşuz zaten SS ler konuşsun o halde çamura yatmayın şu Göktürk zihniyetinden çıkın be kardeşim

Ekli dosyalar

• IMG_20240904_134916_171.jpg
    IMG_20240904_134916_171.jpg
    365.6 KB · Görüntüleme: 49

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
yapılan zaten yanlış ama siz parti başkanısınız partinize kimin girdiğini bilmeniz gerek
Ben yapılana her zaman yanlış dedim partindem böyle bir adam çıkarsa yine söylüyorum gereğini kendim yaparım daha önce münferit olaylar yaşandı ve gereğini hakkaniyetle yaptım forumda konulara bakabilirsiniz sen beni başkanına sor nasıl bir adamım o sana söyler

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Böyle bir omurgasızı savunmuyorum tamamen karşısındayım ama bu omurgasızın yaptığı şeyi saltanata bağlayanlar var ya hani onlar için attım bu ssleri eğer saltanat suçluysa sizde suçlusunuz Coşkun Başkan

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Sen niye yükseldim hayırdır başkasının adamı yapınca tüh kaka senin adamın yapınca oh mis olmasın diyoruz biz baştan beri bu zihniyetle zaten savaşıyoruz kaç kişiyi banlattığımızı biliyoruz maksat öyle üsten üsten edep adap öğretmekle olmuyor herkes işini yapsın diyoruz bidahada arkadaşlarıma ocu bucu kafası deme biz biliyoruz ki siz o kafadaydınız önceden

Mete Deniz

Saltanat Partisi Genel Başkanı 👑
Vatandaş
Olayın Saltanat Partisi ile bir ilgisi yok. Bahsi geçen şahsın böyle bir duruma karıştığından haberdar değildik. Yükselen Gençlik partisindeki arkadaşların iddia ettiği gibi Ecem ya da Şimal başkan değil Kaan ile benim bilgim dahilinde girdi partiye ancak biz bu durumdan tamamen habersizdik, foruma açılan bu konuyla birlikte öğrendik. Kadın oyuncuya karşı yapılan bu terbiyesizliği, değil sıradan bir üye babamın oğlu yapsa dahi yanında durmayacağımı ve Saltanat Partisi olarakta duruşumuzun bu olduğunu bildirmek istiyorum. Yapılan terbiyesizliğin affı yoktur, Saltanat Partisi olarak Adalet bakanımızın aldığı kararı destekliyoruz.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Böyle bir omurgasızı savunmuyorum tamamen karşısındayım ama bu omurgasızın yaptığı şeyi saltanata bağlayanlar var ya hani onlar için attım bu ssleri eğer saltanat suçluysa sizde suçlusunuz Coşkun Başkan
Başkan beni bu tür şeylerine alet etme Saltanat olarak gereğini yapın partiden atın bizde gerekeni yapalım

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Saltanata başlayan kım, duydun mu gordun mu soyleyenı. Bızım partilerle degıl sahısla işimiz. Bu hangı partiden olursa olsun. Yapılan yanlıştır cezasını almalıdır.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Olayın Saltanat Partisi ile bir ilgisi yok. Bahsi geçen şahsın böyle bir duruma karıştığından haberdar değildik. Yükselen Gençlik partisindeki arkadaşların iddia ettiği gibi Ecem ya da Şimal başkan değil Kaan ile benim bilgim dahilinde girdi partiye ancak biz bu durumdan tamamen habersizdik, foruma açılan bu konuyla birlikte öğrendik. Kadın oyuncuya karşı yapılan bu terbiyesizliği, değil sıradan bir üye babamın oğlu yapsa dahi yanında durmayacağımı ve Saltanat Partisi olarakta duruşumuzun bu olduğunu bildirmek istiyorum. Yapılan terbiyesizliğin affı yoktur, Saltanat Partisi olarak Adalet bakanımızın aldığı kararı destekliyoruz.
Tebrik ederim meto.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
Biz Asil Türk Partisi olarak bu ve bu tür rahatsız edici şahısların her zaman karşısında olmuşuzdur. Bizim partimizde de bu tür ahlaksızlık yapan bir oyuncu vardı. Biz istesek bu oyuncuyu sadece partimizden atmakla yetinip, oyunumuza devam ederdik. Bizzat kendim diğer parti başkanlara ulaşıp durumu bildirdim. Hatta o zamanın Göktürk Partisi başkanı Semih'e aramız bozuk olduğu halde anlattım. O da sağolsun ilgilendi gerekli yerlere bildirip oyuncunun bu oyunla bağlarının koparılmasına vesile oldu. Şimdi tutturmuşsunuz o tip bir oyuncuyu partinize aldınız diye ithamlarda bulunuyorsunuz. Bizim bi şekilde gözümüzden kaçtı partiye aldık diyelim. Siz neden uyarıda bulunmadınız bak bu oyuncu böyle böyle diye. Sizinde partinizde kadın oyıncular var rahatsız eder dikkat edin diye.
Ben sizi uyardığım konu farklı uyarı demeyelimde tavsiye diyelim ne haddimize
Diğer konuda uyarmadık ama her yerde yazıldı siz partiye aldınız diye hatıladım sadece

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Biz Asil Türk Partisi olarak bu ve bu tür rahatsız edici şahısların her zaman karşısında olmuşuzdur. Bizim partimizde de bu tür ahlaksızlık yapan bir oyuncu vardı. Biz istesek bu oyuncuyu sadece partimizden atmakla yetinip, oyunumuza devam ederdik. Bizzat kendim diğer parti başkanlara ulaşıp durumu bildirdim. Hatta o zamanın Göktürk Partisi başkanı Semih'e aramız bozuk olduğu halde anlattım. O da sağolsun ilgilendi gerekli yerlere bildirip oyuncunun bu oyunla bağlarının koparılmasına vesile oldu. Şimdi tutturmuşsunuz o tip bir oyuncuyu partinize aldınız diye ithamlarda bulunuyorsunuz. Bizim bi şekilde gözümüzden kaçtı partiye aldık diyelim. Siz neden uyarıda bulunmadınız bak bu oyuncu böyle böyle diye. Sizinde partinizde kadın oyıncular var rahatsız eder dikkat edin diye.
Ben parti parti bunu almayın mı diyecektim attım ve duyurdum almayın diye gidip almışsın burda niye uyarmadın diyorsun benim işim partimden uzaklaştırmaktı senin işin dikkatli olmak

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
Ben parti parti bunu almayın mı diyecektim attım ve duyurdum almayın diye gidip almışsın burda niye uyarmadın diyorsun benim işim partimden uzaklaştırmaktı senin işin dikkatli olmak
O oyuncu bizim partimizdeyken böyle bi sorunla karşılaşmadık. Kaldı ki senin yaptığın duyuru gözümüzden kaçmış olabilir. Bu gayet doğal. Sen partimize geldiğini gördün o kadar takip ettin ama bildirmedin. Şimdi kalkmış bugün böyle böyle bi oyıncu vardı da siz aldınız falan diye karalamaya çalışıyorsun. Neyse herkes kendine yakışanı yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...