Yasalaşan Ama Uygulanmayan Yasa Tasarıları (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Sayın yönetim ve değerli başkanlarım;

Oyunda yönetim ve meclis onayından geçen, ancak hâlâ uygulanmayan bazı yasa tasarıları bulunmaktadır. Bu tasarıların uygulamaya geçirilmesi hem oyunun dinamiklerinin güçlenmesi hem de meclisin karar alma süreçlerine olan güvenin artırılması açısından büyük önem taşımaktadır.

Ek olarak, tasarıların yönetim ve meclis onayından geçmesinin ardından hızla uygulanması, oyuncuların oyuna olan ilgisini ve katılımını artıracaktır. Aksi takdirde, meclisin almış olduğu kararların uygulanmaması, milletvekilleri ve diğer başkanlar arasında hayal kırıklığına ve kargaşaya yol açabilir.

İlgili yasa tasarılarına dair ekran görüntüleri ektedir. Tasarıların en kısa sürede uygulamaya konulmasını arz ederim.

Saygılarımla,
RE0N
MECLİS BAŞKANI

Ekli dosyalar

• IMG_4462.jpeg
    IMG_4462.jpeg
    44.5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4463.jpeg
    IMG_4463.jpeg
    85.1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4464.jpeg
    IMG_4464.jpeg
    84.8 KB · Görüntüleme: 33

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetim ve değerli başkanlarım;

Oyunda yönetim ve meclis onayından geçen, ancak hâlâ uygulanmayan bazı yasa tasarıları bulunmaktadır. Bu tasarıların uygulamaya geçirilmesi hem oyunun dinamiklerinin güçlenmesi hem de meclisin karar alma süreçlerine olan güvenin artırılması açısından büyük önem taşımaktadır.

Ek olarak, tasarıların yönetim ve meclis onayından geçmesinin ardından hızla uygulanması, oyuncuların oyuna olan ilgisini ve katılımını artıracaktır. Aksi takdirde, meclisin almış olduğu kararların uygulanmaması, milletvekilleri ve diğer başkanlar arasında hayal kırıklığına ve kargaşaya yol açabilir.

İlgili yasa tasarılarına dair ekran görüntüleri ektedir. Tasarıların en kısa sürede uygulamaya konulmasını arz ederim.

Saygılarımla,
RE0N
MECLİS BAŞKANI
Gece Yargıçlığı yerini Kuvvet Komutanlığına bırakmış olup; bu yasa yönetim tarafından mecburen geri çekilmiştir.
Diğer konularla ilgili çalışılmaktadır.
Teşekkür ederiz.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Gece Yargıçlığı yerini Kuvvet Komutanlığına bırakmış olup; bu yasa yönetim tarafından mecburen geri çekilmiştir.
Diğer konularla ilgili çalışılmaktadır.
Teşekkür ederiz.
Sayın yöneticim öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Diğer tasarılarla ilgili bir tarih verme şansınız var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...