Güçlü Gelecek EL FATİHA (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan E K R E M .
  • Başlangıç tarihi
E

E K R E M .

Ziyaretçi
Coşkun Karaosmanoğlu'na oy verdik, çünkü onun liderliğinde yeni bir döneme adım atacağımıza inanıyorduk. Şimal'lere karşı yapılan ihanet, belki de beklenmedik bir hamleydi, ancak bu durum bize bir tür zafer duygusu yaşattı. Güçlü bir geleceği sona erdirmek, birçok kişi için zorlu bir karar olsa da, bu hamle ile birlikte kendimizi daha güçlü hissettik. Geçmişin gölgelerinden sıyrılarak, yeni bir dönemin kapılarını aralamak, bizim için hem heyecan verici hem de stratejik bir adımdı.Bugün de sekreter olarak yaptığımız hainliği bitirmek istedim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Coşkun Karaosmanoğlu'na oy verdik, çünkü onun liderliğinde yeni bir döneme adım atacağımıza inanıyorduk. Şimal'lere karşı yapılan ihanet, belki de beklenmedik bir hamleydi, ancak bu durum bize bir tür zafer duygusu yaşattı. Güçlü bir geleceği sona erdirmek, birçok kişi için zorlu bir karar olsa da, bu hamle ile birlikte kendimizi daha güçlü hissettik. Geçmişin gölgelerinden sıyrılarak, yeni bir dönemin kapılarını aralamak, bizim için hem heyecan verici hem de stratejik bir adımdı.Bugün de sekreter olarak yaptığımız hainliği bitirmek istedim
Kapattınız mı

E

E K R E M .

Ziyaretçi
Kepenkleri kapattık adam almıyoruzz gidin partimizden

E

E K R E M .

Ziyaretçi
Birde utanmadan partiden atıyorlar yazık valla partiyi büyütüyorum yine olmuyor genel başkanlıkta vermediler vip hediye etcektim

E

E K R E M .

Ziyaretçi
Asıl onların yaptığı ayıp olayı bilip bilmeden konuşma birşey dediler işim vardı yapmadım diye ana avrat küfür ettiler üstüne size ihanet ediyorlar siz hala göz yumuyorsunuz size de yazık

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Asıl onların yaptığı ayıp olayı bilip bilmeden konuşma birşey dediler işim vardı yapmadım diye ana avrat küfür ettiler üstüne size ihanet ediyorlar siz hala göz yumuyorsunuz size de yazık
İyi yaptın bosver herkes hakkettiği yaşar.

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bize ihanet etmeleri umurlarımızda değil ama çözümü bu olmamalı hiç bir parti böyle kapanmamalı

E

E K R E M .

Ziyaretçi
İftira falan yok Şimal senin oylarını savunan da suç bir adam iki yüzlü oynamamalı

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
memol varmıydı aralarında iyice bi kontrol edeydin gider ayak asşlkdslşdfsdgs