E
E K R E M .
Ziyaretçi
Partiyi devret bana hemen atarimBir de bana vip5 ayarla
Partiyi devret bana hemen atarimBir de bana vip5 ayarla
Özet geçsen ?Önce ismini vermek istemediğim ama hepinizin tanıdığı sözde oyunu bırakmış biri benim ve arkadaşlarımın güçlü gelecek partisine gitmemizi istiyor daha sonra bunu kabul etmeyince nasıl bir tesadüf ertesi gün Güçlü gelecek partisine benim ismimin birebir benzeri yeni bir üye katılıyor. Daha sonra böyle bir hatayı nasıl yaptı bilmiyorum ama Güçlü gelecek partisi bu adama vermemesi gereken yetkileri veriyor. Sonrada bu kişi tarafından parti dağıtılıyor. Bide kalkıp asıl Ekrem benim diyorsun
Ne dememizi bekliyorsun,
Apaçık projesin ama amacın ne onu anlamadık.
Anlaman kıtmı ?Özet geçsen ?
10k taş 10tane vip5 ama kimseyi atma tmmPartiyi devret bana hemen atarim
Çok uzunAnlaman kıtmı ?
Tamam kral10k taş 10tane vip5 ama kimseyi atma tmm
Ben medya koorditanoru olduğu gün sen sandım onuÖnce ismini vermek istemediğim ama hepinizin tanıdığı sözde oyunu bırakmış biri benim ve arkadaşlarımın güçlü gelecek partisine gitmemizi istiyor daha sonra bunu kabul etmeyince nasıl bir tesadüf ertesi gün Güçlü gelecek partisine benim ismimin birebir benzeri yeni bir üye katılıyor. Daha sonra böyle bir hatayı nasıl yaptı bilmiyorum ama Güçlü gelecek partisi bu adama vermemesi gereken yetkileri veriyor. Sonrada bu kişi tarafından parti dağıtılıyor. Bide kalkıp asıl Ekrem benim diyorsun
Ne dememizi bekliyorsun,
Okumanı, anlamanı beklemiyorum. Sen bize maksadını söyle yeterÇok uzun
Ya yok ortada bit yeniği var ama çözemedimBen medya koorditanoru olduğu gün sen sandım onu
Engelli degilsin kiBu süreçte beni savunanlara can-ı gönülden müteşekkirim. Çakma Ekrem, Şimal Başkana oy verdiğimi sana kanıtlı olarak atabilirim; tabii bunun için önce engelini kaldırman gerekiyor.
Aga bu doğu eşrefoğlu, aslan akbeyin Polat Alemdar projesini öğrendiği an gibi birşey oldu be. Kurtlar vadısı & başkan vadisi.Önce ismini vermek istemediğim ama hepinizin tanıdığı sözde oyunu bırakmış biri benim ve arkadaşlarımın güçlü gelecek partisine gitmemizi istiyor daha sonra bunu kabul etmeyince nasıl bir tesadüf ertesi gün Güçlü gelecek partisine benim ismimin birebir benzeri yeni bir üye katılıyor. Daha sonra böyle bir hatayı nasıl yaptı bilmiyorum ama Güçlü gelecek partisi bu adama vermemesi gereken yetkileri veriyor. Sonrada bu kişi tarafından parti dağıtılıyor. Bide kalkıp asıl Ekrem benim diyorsun
Ne dememizi bekliyorsun,
Sen olayı biliyorsun kral. Sencede şüphelenmekte haksızmıyım ?Aga bu doğu eşrefoğlu, aslan akbeyin Polat Alemdar projesini öğrendiği an gibi birşey oldu be. Kurtlar vadısı & başkan vadisi.
Haklısın ama dediğin olayları bilen biri bunu yapar.Sen olayı biliyorsun kral. Sencede şüphelenmekte haksızmıyım ?
Kesınlıkle agaSen olayı biliyorsun kral. Sencede şüphelenmekte haksızmıyım ?