Adalet Bakanından Duyuru ⚖️ (13 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
O oyuncu bizim partimizdeyken böyle bi sorunla karşılaşmadık. Kaldı ki senin yaptığın duyuru gözümüzden kaçmış olabilir. Bu gayet doğal. Sen partimize geldiğini gördün o kadar takip ettin ama bildirmedin. Şimdi kalkmış bugün böyle böyle bi oyıncu vardı da siz aldınız falan diye karalamaya çalışıyorsun. Neyse herkes kendine yakışanı yapar.
Ya kank cevap yazmak için bide uzun uzadıya dolu olmayan yazıları getirmiş yazıyorsun ne karalama yapacağım işim gücüm yok ne olduğunu kim olduğunu bilmediğim bir oluşumu karalamaya çalışacağım elimde ne geçecek koca bir boşluk bide senin gibi kalıntılar ben sorumu sordum başkanın cevabını verdi aman koşayımda cevap vereyim kafasına girmen ne komik

N

N A Z

Ziyaretçi
Ya kank cevap yazmak için bide uzun uzadıya dolu olmayan yazıları getirmiş yazıyorsun ne karalama yapacağım işim gücüm yok ne olduğunu kim olduğunu bilmediğim bir oluşumu karalamaya çalışacağım elimde ne geçecek koca bir boşluk bide senin gibi kalıntılar ben sorumu sordum başkanın cevabını verdi aman koşayımda cevap vereyim kafasına girmen ne komik
Tmm hklsnz

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu tür sorunların olması için oyuna arkadaş ekleme özelliği gelmesi arkadaşlık kabul edildikten sonra mesaj yazilabilmeli. @BaşkanOnline
Arkadaş ekleme özelliği düşünülüp butonu eklenmiş ama henüz aktif değil ileriki güncellemelerde gelebilir fakat mevcut zaten oyuncu engelle mevcut özel sohbette mesajın üstüne basarak kullanıcılar engellenebilir. Fakat bu olsa bile böyle kullanıcıların 1dakika bile barındırılmaması gerek hatta direkt ip ban ile tamamen hesap açması engellenebilir yönetim ekibinin yoğunluğundan dolayı aksamalar yaşanabiliyor

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Mirfewiron dolusunu boşunu boş ver bu saate kadar nerdeydin derler adama .Oyuna döndün hoş geldin gereksiz yere tartışma çıkarmaya geldiysen beni bul. Oluşum demişsin öğrenirsin yakında bu oluşumu zaten.Biz partiden falan bahsetmedik bir ahlaksız çıkmış onu oyundan sileceğiz üzerine alınmak isteyen alınsın bu tür şeref yoksunu insanların burada yeri yok .

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Mirfewiron dolusunu boşunu boş ver bu saate kadar nerdeydin derler adama .Oyuna döndün hoş geldin gereksiz yere tartışma çıkarmaya geldiysen beni bul. Oluşum demişsin öğrenirsin yakında bu oluşumu zaten.Biz partiden falan bahsetmedik bir ahlaksız çıkmış onu oyundan sileceğiz üzerine alınmak isteyen alınsın bu tür şeref yoksunu insanların burada yeri yok .
Dur bulmaya geliyorum Coşkun bana seni silmek isteyenide söyle bulunca kanıtta göster tammı sonra bakalım kim yoksun kim değil

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Dur bulmaya geliyorum Coşkun bana seni silmek isteyenide söyle bulunca kanıtta göster tammı sonra bakalım kim yoksun kim değil
Okuduğunu anlamayacak kadar olamazsin ya kimle neyi tartışıyorun sen git başkanın gelsin ben çözerim onunla bir mesela varsa .Kâlâ almıyorum seni yok hükmündesin benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...