Beni bubble tea ile kandırabilirsin evet kabul ediyorummnbosver sn uzulme gel bubble tea içelm
Beni bubble tea ile kandırabilirsin evet kabul ediyorummnbosver sn uzulme gel bubble tea içelm
Kabul xmsmamasmBeni bubble tea ile kandırabilirsin evet kabul ediyorummn
Ben bilmez.Yükselen gençlik Emo b adlı oyuncunun, bayana küfürler eden birini daha barındırıyor partisinde ve yükselen gençlik parti başkanı onu savunuyor. Madem Adalet deniyor o zaman Adalet bakanı Emo b adlı oyuncu için istenmeyen oyuncu postu açacak mi
Hemen hshshahahaKabul xmsmamasm
Bubble tea neyBeni bubble tea ile kandırabilirsin evet kabul ediyorummn
Gündeme ekliyoruz@AKTO yakından ilgilenelim
Ettiğin küfür ve hakaretlerin nasıl bir sebebi veya açıklaması olabilir? Burası siyaset oyunu evet tartışmalar olacaktır ama belirli sınırlar içindeAğzı olan konuşuyor aklı olan sormuyor.
boşver iki demli çay içelim biz ben de anlamamBubble tea ney
Söyle geliom , soda da getırsın yanında sogukboşver iki demli çay içelim biz ben de anlamam
bim malı bubble tea 40 tl ıyyyyyyBeni bubble tea ile kandırabilirsin evet kabul ediyorummn
Bimde satılıyorsa, neden sıtarbaks ta satılıyormuş gıbı havalar binbeşyüzbim malı bubble tea 40 tl ıyyyyyy
Çünkü bimde satılmıyorBimde satılıyorsa, neden sıtarbaks ta satılıyormuş gıbı havalar binbeşyüz
Yoo satılıyormuş,aksam bkcamÇünkü bimde satılmıyor
Algı yaratmaya çalışmaktan vazgeç artık bürküt bitti kabullenin adama salça olup zorla hakaret ettiyorsunuz kendinize küçük aklınızla tiyatro oynamaya çalışıyorsunuz komik sadece ejdheidbeEttiğin küfür ve hakaretlerin nasıl bir sebebi veya açıklaması olabilir? Burası siyaset oyunu evet tartışmalar olacaktır ama belirli sınırlar içinde