Tmm keroşEvet murat abla
Tmm keroşEvet murat abla
Olabilirim (şüphe var)Ilkcan senmisin?
Şirket sahıbı mı. Puhahshhsjs bunu ben şirketin kapısında bekçi yapmam be sjsjsjjs@Thanatos. ve sevgili ablacığı bilgeyi ciddiye almayın prim vermeyin sözlerini tutmalarını beklemeyin hayatları yalan.
Anlat bakim murat sen şirket sahibisin
ablacığında doktor,bahçıvan,genel cerrah,başhekim
Ya bunu köle gibi kullanıp attılar diyorum göktürktende bürküttende çok ciddiye alınacak insanlar değiller snwnwnsjdŞirket sahıbı mı. Puhahshhsjs bunu ben şirketin kapısında bekçi yapmam be sjsjsjjs
Ne diyo bu hxhzhzjx@Thanatos. ve sevgili ablacığı bilgeyi ciddiye almayın prim vermeyin sözlerini tutmalarını beklemeyin hayatları yalan.
Anlat bakim murat sen şirket sahibisin
ablacığında doktor,bahçıvan,genel cerrah,başhekim
Kafa röntgeniydi galiba onu atmıştım cevap gelmemiştiCanım ablam ciger filmimi attim bu dalak dedi
Ali kerem ailene üzülüyorum senin gibi evladım var diye seviniyorlarYa bunu köle gibi kullanıp attılar diyorum göktürktende bürküttende çok ciddiye alınacak insanlar değiller snwnwnsjd
Benim ailem gayette benimle gurur duyuyor ilkokul terk murat seni rezil kepaze herifAli kerem ailene üzülüyorum senin gibi evladım var diye seviniyorlar
Bu yakışmadı mesela ayıpAli kerem ailene üzülüyorum senin gibi evladım var diye seviniyorlar
Neyse ilkcana kaldik artik mondelezi cok seviyorumKafa röntgeniydi galiba onu atmıştım cevap gelmemişti
Kelimeleri bitince aile üzerinden laf atacak başka napacak avnimBu yakışmadı mesela ayıp
Senin gibi o.... Burda olduğu sürece ben gerekeni yaparım gülüm merak etmeBenim ailem gayette benimle gurur duyuyor ilkokul terk murat seni rezil kepaze herif
Önceki yazdığına oku pislik şerefsizKelimeleri bitince aile üzerinden laf atacak başka napacak avnim
Üslubunu bozma terbiyesizlik yapmaSenin gibi o.... Burda olduğu sürece ben gerekeni yaparım gülüm merak etme
Ağlayacaksın iste böyle,Senin gibi o.... Burda olduğu sürece ben gerekeni yaparım gülüm merak etme