Zevk aldığın için her gün ederim kardeşim merak etmeAğlayacaksın iste böyle,
Kudurucaksın en sonundada küfür edicesin
Zevk aldığın için her gün ederim kardeşim merak etmeAğlayacaksın iste böyle,
Kudurucaksın en sonundada küfür edicesin
Tabi tabi,Zevk aldığın için her gün ederim kardeşim merak etme
Sizin gibilerin karakterleri sıfir insanlarTabi tabi,
Karakterin buna elverişli sadece kelimelerin bitince küfür edersin
Tamam sus sıktınSizin gibilerin karakterleri sıfir insanlar
Efe korkma gülum hemen yönetim diyosun hayırdır biz küfür edince kötümü oldukkonu kilit @BaşkanOnline - Sistem @BaşkanOnline kimse kimseye hakaret edemez ailevi değerler üzerinden laf vuramaz burası babanızın at çiftliği değil gereken yapılır
Tmm sen ne zaman istersen gelirim sözlerimi ederim çıkarım merak etmeTamam sus sıktın
Tabi tabi hadi çaav ablanın yanınaTmm sen ne zaman istersen gelirim sözlerimi ederim çıkarım merak etme
korkma alakası yok yavru ceylanım burada istediğin gibi insanlara küfür edemezsin heleki benim konumun altında topluma açık bir alan istiyorsan beni özelden ekle ben sana gerekenleri ordan yüzüne söylerim kim korkar görürüzEfe korkma gülum hemen yönetim diyosun hayırdır biz küfür edince kötümü olduk
Yav klavye erkeklıgı yapıyor aklınca. Bu daha bırsey görmememiş. Sert bır kayaya denk gelır yakındakorkma alakası yok yavru ceylanım burada istediğin gibi insanlara küfür edemezsin heleki benim konumun altında topluma açık bir alan istiyorsan beni özelden ekle ben sana gerekenleri ordan yüzüne söylerim kim korkar görürüz
ilk sesi hatırlıyor musun efe senle şeker çeviriyorduk sunucuda kdjdjsjfjsjfyav daha semih diye bi çar yoktu ortalıkta ben ocakta verdim puanı düşün o zaman 2 seste tanıdım
aıljsfaslkjgkjladsgkjldskjglsdjklaslkfsalkşfklşqwrjelqwejlkqwkle agaaaaa beeeeeee anlamamıştı laf arasına girmeye calısıyordu arada yapalım özlendiilk sesi hatırlıyor musun efe senle şeker çeviriyorduk sunucuda kdjdjsjfjsjf