Hocam burdakı yazınızdan forumda edilen küfür hakret vs ne olursa olsun, oyunu ilgilendırmez. Forumdan istedıgin kişiye kufur et, hakaret et, aile degerleri dahil, sadece forumdan ban alırsın. Dogrumu anladım konuyu. @BaşkanOnline Ekli dosyayı görüntüle 18007
bence böyle değil yönetim uzun süreli bir ceza uygulamıştır diye böyle birşey söyledi ki raporlara göre öyle olması gerekiyor tabi belkide sadece forumdan süresiz uzaklaştırılacak bilemeyiz. Benim merak ettiğim konu aslında bazı oyuncular var sürekli hergün ısrarla ban yiye yiye bir hal oldular 2-3 tanesi dikkatimi çekti 1 gün 1 gün veriliyor halbuki bu cezanın giderek artması gerekiyor çünkü biz bunu bu şekilde çektik boş çar gibi kışkırtmaya yönelik bir laf olduğu söylenen kelime yüzünden 7 gün gün ceza yemişliğim var ve bana verilen cevapta her seferinde cezanın dahada uzayacağı şeklindeydi 1-3-7-15-30 gibi . ama bu adamlara bakıyorum neler neler diyorlar 1-2 güne geliyorlar o kısmı çözemedim bence herşeyin tekrar düzene girmesi için vatandaş 2 nin geri getirilmesi şart bu düzende verilen cevaplar yazılan sözler uygulanan cezalar bir kesimi mutlu eder bir kesimi huzursuz etmeye devam eder . vatandaş 2 deki gibi yönetici onayından geçmeyen mesajlar yayınlanmazsa herkes rahat rahat konuşabilir.