FORUM SOHBET ALANI (36 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam burdakı yazınızdan forumda edilen küfür hakret vs ne olursa olsun, oyunu ilgilendırmez. Forumdan istedıgin kişiye kufur et, hakaret et, aile degerleri dahil, sadece forumdan ban alırsın. Dogrumu anladım konuyu. @BaşkanOnline Ekli dosyayı görüntüle 18007

bence böyle değil yönetim uzun süreli bir ceza uygulamıştır diye böyle birşey söyledi ki raporlara göre öyle olması gerekiyor tabi belkide sadece forumdan süresiz uzaklaştırılacak bilemeyiz. Benim merak ettiğim konu aslında bazı oyuncular var sürekli hergün ısrarla ban yiye yiye bir hal oldular 2-3 tanesi dikkatimi çekti 1 gün 1 gün veriliyor halbuki bu cezanın giderek artması gerekiyor çünkü biz bunu bu şekilde çektik boş çar gibi kışkırtmaya yönelik bir laf olduğu söylenen kelime yüzünden 7 gün gün ceza yemişliğim var ve bana verilen cevapta her seferinde cezanın dahada uzayacağı şeklindeydi 1-3-7-15-30 gibi . ama bu adamlara bakıyorum neler neler diyorlar 1-2 güne geliyorlar o kısmı çözemedim bence herşeyin tekrar düzene girmesi için vatandaş 2 nin geri getirilmesi şart bu düzende verilen cevaplar yazılan sözler uygulanan cezalar bir kesimi mutlu eder bir kesimi huzursuz etmeye devam eder . vatandaş 2 deki gibi yönetici onayından geçmeyen mesajlar yayınlanmazsa herkes rahat rahat konuşabilir.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Olayı yanlış anlıyor ve farklı yere çekiyorsunuz.
Ceza almaz denmiyor, oyun ve forumda gerçekleşiyorsa cezasını yönetim verir deniyor.
Bunu neyi anlasılmıyor?
Yanlış anlaşılcak durum yok, ne yazdıysanız onu anladım. Biz sadece bu tip insanları aramızda görmek ıstemıyoruz şeffaf oyun ıstıyoruz.
Ilan konusunda ise sıkayetımızı adalet bakanına ılettık ve uygun gordu ultımatom verdı.
Sonucta bu makamın görevi bu değil mi

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
bence böyle değil yönetim uzun süreli bir ceza uygulamıştır diye böyle birşey söyledi ki raporlara göre öyle olması gerekiyor tabi belkide sadece forumdan süresiz uzaklaştırılacak bilemeyiz. Benim merak ettiğim konu aslında bazı oyuncular var sürekli hergün ısrarla ban yiye yiye bir hal oldular 2-3 tanesi dikkatimi çekti 1 gün 1 gün veriliyor halbuki bu cezanın giderek artması gerekiyor çünkü biz bunu bu şekilde çektik boş çar gibi kışkırtmaya yönelik bir laf olduğu söylenen kelime yüzünden 7 gün gün ceza yemişliğim var ve bana verilen cevapta her seferinde cezanın dahada uzayacağı şeklindeydi 1-3-7-15-30 gibi . ama bu adamlara bakıyorum neler neler diyorlar 1-2 güne geliyorlar o kısmı çözemedim bence herşeyin tekrar düzene girmesi için vatandaş 2 nin geri getirilmesi şart bu düzende verilen cevaplar yazılan sözler uygulanan cezalar bir kesimi mutlu eder bir kesimi huzursuz etmeye devam eder . vatandaş 2 deki gibi yönetici onayından geçmeyen mesajlar yayınlanmazsa herkes rahat rahat konuşabilir.
İyi bi noktaya değinmişsiniz. Vatandaş-2 nin tekrar gelmesi en azından küfre maruz kalan kişinin daha az yıpranmasını sağlıycak. Yönetim olarak biraz daha işgücü gerektiren bi durum olabilir ama bunu yapması topluluğumuz icin kesinlikle cok sağlıklı olucaktır.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bence vatandas-2 gelmesine gerek yok. Bir toplumu yasak yığınları ile yönetmek gereksizce. Hata yapan, suç işleyen cezasını alsın yeterlidir.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Olayı yanlış anlıyor ve farklı yere çekiyorsunuz.
Ceza almaz denmiyor, oyun ve forumda gerçekleşiyorsa cezasını yönetim verir deniyor.
Bunu neyi anlasılmıyor?

Söz konusu kişinin 2-3 aylık bir süreçte burada ettiği 3. küfür hocam.
( Ne kadar süre banlandigini bilmeden yazıyorum bu mesajı )

Her ay thanatos isimli oyuncunun gelip burada hangimize sovecegini mi bekleyeceğiz.

Söz konusu oyunca daha 5 gün önce o....'lı mesajı tekrar yazdı raporladım ve aynı gün banı açıldı.
Bense o tartışma da 'uslubunuza dikkat ediniz' açıklaması ile bahsettigin katlamalı ban sisteminin 5. Katından 5 gün banlandım 😀

Takdir sizin hocam @BaşkanOnline