E
Emirhan'
Ziyaretçi
Sus@Kadir Aydın sana 505 Japon Yapıştırıcısı hediye ediyorum gırıg sana gırılmış param parça olmuş lazım olur
Sus@Kadir Aydın sana 505 Japon Yapıştırıcısı hediye ediyorum gırıg sana gırılmış param parça olmuş lazım olur
GırılamazzzzOoo zaman zor iş ahhahaa
Onum tedavisini ben biliyorum dujsjdjdj@Kadir Aydın sana 505 Japon Yapıştırıcısı hediye ediyorum gırıg sana gırılmış param parça olmuş lazım olur
Onum tedavisini ben biliyorum dujsjdjdj
Sen sus
Ya flalfşsöcşsöfOnum tedavisini ben biliyorum dujsjdjdj
Okul alışverişlerini ben karşılıyorum @GIRIG REİS gel abisi üzülmeGırıgı dövmüşler arkadaşlar
Kalem roting olsunOkul alışverişlerini ben karşılıyorum @GIRIG REİS gel abisi üzülme
Tüh hepsini almış beslenme kabıyla yemek önlüğü kalmışOkul alışverişlerini ben karşılıyorum @GIRIG REİS gel abisi üzülme
Önlük bendenTüh hepsini almış beslenme kabıyla yemek önlüğü kalmış
Beslenme kabı da benden olsun Spider-ManlıTüh hepsini almış beslenme kabıyla yemek önlüğü kalmış
Hayır barbie olsun. Hediye eder bırıne prim yapar sjsjjsBeslenme kabı da benden olsun Spider-Manlı
Tamam. Barbieli beslenme kabı yeni sahibine hayırlı olsun fkdlmfldögHayır barbie olsun. Hediye eder bırıne prim yapar sjsjjs
Tatile çıktı sen gelmeyince depresyona girdiEkmek reis gitmiş @AVNİ (V3)
Ekli dosyayı görüntüle dddd (1) (1).mp4Tatile çıktı sen gelmeyince depresyona girdi